Libnet.ro
UNICEF

07:15

Basescu: intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun votul in urna pentru Antonescu

B1 B1,
Basescu: intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun votul in urna pentru Antonescu

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca daca ar avea de ales, l-ar alege pe Crin Antonescu, cu toate ca atat el, cat si Ponta, su. continuă pe B1

Traian Basescu, despre prezidentiale: intre Ponta si Antonescu, nu voi ezita sa pun votul in urna pentru Antonescu

Invitat miercuri seara la B1 TV, presedintele Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care va fi pus sa aleaga intre Victor Ponta si Crin Antonescu in turul II al alegerilor prezidentiale din 2014, il va alege fara ezitare pe liderul PNL.

Basescu: intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun votul pe Antonescu, desi sunt doua ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca intre Victor Ponta si Crin Antonescu in turul doi la prezidentiale nu va ezita sa puna votul pe liberal. Basescu a precizat ca daca dreapta nu se va organiza, iar in turul doi la alegerile prezidentiale vor intra Victor Ponta si Crin Antonescu, el in va alege pe liberal. El a adaugat ca ambii au reputatie proasta si sunt doua belele, dar liderul PNL macar nu minte de dimineata pana seara. Intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun .

Basescu: La prezidentiale, intre Ponta si Antonescu, nu voi ezita sa pun votul pe Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, intre Victor Ponta si Crin Antonescu, in turul doi la prezidentiale nu va ezita sa puna votul pe liberal. Seful statului i-a caracterizat pe cei doi politicieni ca.

intalnire de urgenta intre Ponta si Antonescu dupa neintelegerile privind subcomisia de ancheta in cazul Calarasi

Presedintele PSD, Victor Ponta si cel al PNL, Crin Antonescu, s-au intalnit miercuri intr-o sedinta de urgenta la Parlament. intalnirea are loc in contextul contradictiilor pe tema subcomisiei de.

Politic Show: Triumviratul Ponta-Antonescu-Voiculescu si deviationismul de dreapta; UDMR, singurul partid din Opozitie care a depus amendamente la legea descentralizarii; Ponta isi asuma baronizarea Romaniei

Zgonea: Speram ca in 3 decembrie sa dam votul final asupra proiectului legii bugetului. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu. Iliescu, despre USL: Guvernarea ridica probleme. Intelepciunea sa-i ajute pe toti. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni.

Ponta: Antonescu, de acord cu infiintarea comisiei de ancheta Calarasi.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce priveste retrocedarile agricole din judetul Calarasi, transmite Mediafax. Ponta a avut o discutie telefonica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu. Citeste si: Ponta anunta a doua comisie de ancheta in cazul Calarasi Premierul afirmase, anterior, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de .

Ponta: Antonescu si Constantin s-au impacat.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca afirmatia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit careia presedintele PC Daniel Constantin s-ar comporta ca un subordonat al sau, este total nefericita si incorecta la adresa lui Constantin, dar cei doi s-au impacat. Citeste si: Antonescu: Relatia cu PC nu mai exista Ponta a precizat ca nu are subordonati si ca secretul USL a constatat tocmai in faptul ca liderii s-au comportat ca o echipa. Eu nu am subordonati. Nici macar in PSD nu am .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )