Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu isi incepe vizita privata in Moldova. Va primi Ordinul Stefan cel Mare de la Timofti

România Liberă România Liberă,
Basescu isi incepe vizita privata in Moldova. Va primi Ordinul Stefan cel Mare de la Timofti

Fostul presedinte Traian Basescu va pleca, joi, in Republica Moldova, unde se va intalni cu presedintele Nicolae Timofti. Astfel, Traian Basescu isi onoreaza o promisiune mai veche, data presedintelui moldovean, de a vizita Republica Moldova dupa expirarea mandatului sau de sef de stat . continuă pe România Liberă

Traian Basescu anunta ca va efectua o vizita in Moldova, la invitatia lui Nicolae Timofti: Nu are legatura cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, pe pagina de Facebook, ca va efectua o vizita privata in Republica Moldova la invitatia presedintelui. Basescu a precizat ca va avea discutii cu Nicolae Timofti.

GALERIE FOTO. Vizita lui Erdogan la Bucuresti. Iohannis: Romania va sprijini Turcia in procesul de aderare la UE. Seful statului turc isi scurteaza vizita, dupa atacul terorist

Presedintele Turciei, Tayyip Recep Erdogan, se afla intr-o vizita oficiala in Romania. El a avut deja o intrevedere cu Klaus Iohannis. Seful statului roman l-a asigurat ca Bucurestiul va sprijini Ankarra in parcursul sau european. in urma atentatului de marti, presedintele turc si-a scurtat vizita in Romania.

Recep Erdogan isi scurteaza vizita in Romania, in urma evenimentelor din Turcia

Presedintele Turciei Recep Erdogan a anuntat, miercuri, ca isi va scurta vizita in Romania, ca urmare a evenimentelor din Turcia, informeaza Mediafax.

SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Recep Tayyip Erdogan isi va scurta vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul in care un procuror turc a murit dupa ce fusese luat ostatic de doi barbati inarmati care faceau parte dintr-o grupare de extrema stanga, au declarat pentru Hotnews. ro surse avizate. Erdogan va renunta la dineul pe care urma sa-l dea in onoarea sa Klaus Iohannis la Cotroceni, au mai spus sursele citate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )