Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu anunta ca va efectua o vizita in Moldova, la invitatia lui Nicolae Timofti: Nu are legatura cu Romania

B1 B1,
Traian Basescu anunta ca va efectua o vizita in Moldova, la invitatia lui Nicolae Timofti: Nu are legatura cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, pe pagina de Facebook, ca va efectua o vizita privata in Republica Moldova la invitatia presedintelui. Basescu a precizat ca va avea discutii cu Nicolae Timofti. continuă pe B1

Traian Basescu merge in Republica Moldova pentru a fi decorat. Ce decoratie va primi fostul presedinte

Traian Basescu merge, la sfarsitul acestei saptamani, intr-o vizita in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu, citat de Radio.

Traian Basescu vine in Republica Moldova. Nicolae Timofti ii va oferi o distinctie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va intreprinde o vizita privata in Republica Moldova la inceputul lunii aprilie, acceptand invitatia presedintelui Nicolae Timofti.

Ce cauta Traian Basescu la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu va efectua, la sfirsitul acestei saptamani, o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu presedintele moldovean Nicolae Timofti, relateaza site-ul local radiochisinau. md.

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor.

Traian Basescu recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea. Locuieste in 120 de metri patrati, pentru a nu incarca factura la intretinere

Fostul presedinte Traian Basescu anunta, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu intr-o locuinta de 120 de metri patrati, pentru a nu incarca inutul factura la intretinere. Pentru cei care mor.

Traian Basescu va face o vizita in Republica Moldova, la sfarsitul acestei saptamani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va face la sfarsitul acestei saptamani, o vizita in Republica Moldova, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu,.

STS anunta ca Traian Basescu a facut cerere pentru acces la linie securizata

Fostul presedinte Traian Basescu a solicitat Serviciului de Telecomunicatii Speciale servicii de telefonie, afirmand ca in resedinta temporara pe care acesta o are la Scrovistea nu beneficiaza de sisteme de.

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Mircea Badea: Basescu anunta ca doarme intr-un pat, intr-o camera, pe un domeniu de 26 de MILIOANE de metri patrati. Cat de tare e asta?

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, textul publicat de Traian Basescu pe Facebook, in care recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea, dupa cum a.

Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj actualului sef de stat Klaus Iohannis dupa ce, in cadrul conferintei de marti, Iohannis l-a numit postac. Traian Basescu a tinut sa ii demonstreze,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )