Libnet.ro
UNICEF

10:45

Basescu, un nou atac la Iohannis: Daca as fi fost presedinte, as fi asteptat grupul din Republica Moldova cu masa pusa si cu muzica populara

Adevărul Adevărul,
Basescu, un nou atac la Iohannis: Daca as fi fost presedinte, as fi asteptat grupul din Republica Moldova cu masa pusa si cu muzica populara

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca nu i-a intampinat personal pe tinerii din Republica Moldova care au ajuns ieri la Bucuresti dupa ce au plecat in urma cu o saptamana din Chisinau. O delegatie de la Palatul Cotroceni s-a intalnt cu tinerii pro-unire din Republica Moldova pentru ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Spania. continuă pe Adevărul

FOTO. Traian Basescu, despre Iohannis: Daca as fi fost Presedinte!... Cu siguranta i-as fi asteptat cu masa pusa

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat extrem de dur pe actualul sef de stat pentru lipsa de reactie pe care a avut-o duminica deoarece nu i-a primit pe tinerii basarabeni care au venit de la Chisinau pentru a cere unirea.

Traian Basescu, un nou atac la Antena 3. Obsesia lui, Dan Voiculescu

Fostul presedinte, Traian Basescu, a avut luni o noua iesire la adresa unui jurnalist al Antena 3, deranjat fiind de intrebarea acestuia, legata de posibila constructie la Bucuresti a celei mai mari moschei din.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este un naiv. Toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei, a declarat ca presedintele Iohannis e un naiv deoarece oamenii lui Ponta au discutat cu seful Cancenlariei Prezidentiale si toata lumea a fost de acord sa isi mareasca salariile.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit de regele Spaniei, Felipe al VI-lea

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Zarzuela de catre regele Spaniei, Felipe al VI-lea, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in aceasta tara, informeaza Agerpres. Klaus si Carmen Iohannis.

Iohannis a fost primit de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, de Regele Spaniei Felipe al VI-lea, la Palatul Zarzuela din Madrid, seful statului urmand sa aiba o intrevedere si cu premierul spaniol Mariano Rajoy, dar si cu membrii comunitatii romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )