Libnet.ro
UNICEF

07:45

Basescu: PSD vrea ca Iohannis sa devina presedinte la Consiliul European. Ce ar castiga Dragnea

România Liberă România Liberă,
Basescu: PSD vrea ca Iohannis sa devina presedinte la Consiliul European. Ce ar castiga Dragnea

Fostul sef al statului, Traian Basescu, este de parere ca PSD si Liviu Dragnea il sustin pe Klaus Io. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: PSD a votat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European

Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, reprezentantii social - democratilor au votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale.

Traian Basescu: PSD a votat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, PSD a votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale.

Xi Jinping, pe cale sa devina presedinte pe viata. Congresul voteaza duminica abolirea limitelor mandatului prezidential

Congresul chinez va vota duminica inlaturarea limitelor mandatului prezidential, astfel ca Xi Jinping va ramane presedinte pe viata, scrie BBC, citat de news. ro. Schimbarea este parte dintr-o serie de modificari ale Constitutiei, asteptate sa treaca de votul Congresului.

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )