Libnet.ro
UNICEF

20:30

Basescu: Republica Moldova nu se va putea integra in UE fara solutionarea conflictului transnistrean

Antena3 Antena3,
Basescu: Republica Moldova nu se va putea integra in UE fara solutionarea conflictului transnistrean

Republica Moldova nu va putea adera la Uniunea Europeana pana nu va solutiona conflictul transnistrean, a declarat joi presedintele Traian Basescu, in cadrul unui interviu pentru Unimedia, informeaza. continuă pe Antena3

Traian Basescu: imi este teama pentru Republica Moldova

Pre and sedintele Traian Basescu a declarat in aceasta seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de televiziunea Digi24, ca ii este teama pentru Republica Moldova and si este ingrijorat pentru Transnistria.

Daca ne Unim cu Republica Moldova iesim pe Profit

Revista Capital a facut un studiu si a reiesit extrem de clar: daca Romania s-ar Uni cu Republica Moldova cheltuielile statului ar creste cu 10 miliarde de lei anual. Ca orice firma serioasa ce suntem, punem alaturi de cheltuieli si veniturile suplimentare si iata ce descoperim: Romania iese pe profit daca se uneste cu Republica Moldova.

Romania va ajuta Republica Moldova la dotarea unui laborator pentru controlul laptelui

Republica Moldova si Romania au semnat un plan de actiuni in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale pentru anii 2014-2015. Planul prevede acordarea asistentei tehnice la dotarea unui laborator si implementarea controlului oficial al laptelui. Planul mai prevede fortificarea programului de insamantare artificiala a animalelor, inclusiv instruirea personalului, transmite IPN.

Republica Moldova mizeaza pe ajutorul UE daca Rusia opreste gazele

Guvernul de la Chisinau spera ca Uniunea Europeana UE) va ajuta Republica Moldova daca Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul Ucrainei, conform ministrului moldovean al Economiei, Valeriu Lazar, citat de presa internationala.

Republica Moldova spera sa fie ajutata de UE si Romania, daca Rusia decide sistarea de gaze naturale in Europa

Republica Moldova isi pune sperantele ca in cazul unei sistari a exporturilor de gaze naturale din partea Federatiei Ruse, fostul stat sovietic va primi ajutor energetic din partea Uniunii Europene, informeaza Radio Free Europe.

Republica Moldova spera sa fie ajutata de UE in cazul in care Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul Ucrainei

Ministrul moldovean al Economiei, Valeriu Lazar, a declarat ca Guvernul de la Chisinau spera ca Uniunea Europeana va ajuta Republica Moldova daca Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul.

Republica Moldova mizeaza pe ajutorul UE, in principal al Romaniei

Guvernul de la Chisinau spera ca Uniunea Europeana va ajuta Republica Moldova daca Rusia va intrerupe tranzitul de gaze pe teritoriul Ucrainei, a declarat ministrul moldovean al Economiei, Valeriu Lazar, pentru Radio Europa Libera.

PDL Galati cauta sustinere in Republica Moldova

Filiala din Galati a PDL a stabilit o strategie comuna de sprijin reciproc cu filialele din raioanele Cahul, Leova si Cantemir ale Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), a anuntat astazi deputatul PDL Mircea Toader, citat de surse din presa.

Traian Basescu: in Romania, sentimentul pro-unionist este de 80%. Oferta unirii cu Republica Moldova ramane deschisa

Presedintele TraianBasescu a declarat, miercuri, intr-un interviu oferit Unimedia, ca in Romania sentimentul pro-unionist este de 80%. in sufletul meu voi ramane un unionist fara rezerve. Ideea.

VIDEO Alexandra Caruntu din Ungheni va reprezenta Republica Moldova la Miss World 2014

Tanara de 18 ani din Ungheni a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Repubica Moldova din acest an, dupa ce in 2013 obtinuse locul doi la concursul Miss Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )