Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu saluta victoria lui Porosenko in alegerile din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Basescu saluta victoria lui Porosenko in alegerile din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a salutat victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina a lui Petro Porosenko, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe România Liberă

Basescu saluta victoria lui Porosenco in alegerile din Ucraina: Romania va recunoaste rezultatele

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj in care saluta victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina a lui Petro Porosenco, seful statului aratand ca Romania va recunoaste rezultatele.

Traian Basescu saluta victoria lui Petro Porosenko in alegerile prezidentiale din Ucraina

Presedintele Traian Basescu saluta victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina de duminica a miliardarului Petro Porosenko. Alegerile au fost libere si corecte chiar daca, in unele zone, separatistii.

Medvedev: Rusia, nepregatita sa recunoasca alegerile din Ucraina

Situatia din Ucraina , la acest moment nu odera incredere ca alegerile prezidentiale vor avea loc la nivelul cuvenit, a declarat prim-ministrul Dmitri Medvedev intr-un interviu pentru Bloomberg TV, informeaza noi. md.

Miliardarul Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, vorbeste limba romana

Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, prevazute la 25 mai, ar cunoaste limba romana, potrivit unei deputate a partidului ucrainean Udar, Irina Gherasenko, citata de site-ul Novostimira. com.

Petro Porosenko a obtinut 55,9% in scrutinul prezidential din Ucraina - exit-poll

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Daca estimarile la iesirea de la urne vor fi confirmate.

LIVETEXT Criza din Ucraina Noi confruntari violente in estul tarii, cu o zi inainte de deschiderea urnelor/ Contingent impresionant de observatori OSCE pentru alegerile prezidentiale de duminica. Moscova anunta ca va respecta rezultatul votului

Noi confruntari violente intre fortele guvernamentale si gruparile separatiste pro-ruse s-au produs sambata dimineata in estul Ucrainei, cu o zi inaintea alegerilor prezidentiale considerate vitale pentru stabilizarea tarii, transmite Radio Free Europe/Radio Liberty. ------------------------Ora 18:15 Liderul de la Kremlin sustine ca Ucraina nu are dreptul sa ceara diminuarea pretului la gazele cumparate de la rusiOra 18:11 Presedintele rus a mai declarat sambata ca va respecta rezultatul alegerilor prezidentiale de duminica din Ucraina si ca Moscova va lucra cu noile autoritati. Ora 17:41 Putin: Un nou Razboi Rece din cauza Ucrainei nu este probabil / Rusia nu poate fi izolata Ora 15:38 Vladimir Putin: Radicalii din Ucraina ar putea perturba fluxul de gaze naturale catre EuropaOra 13:19 Kremlin: UE ar trebui sa se gandeasca la companiile europene din Rusia cand decide sanctiunile.

LIVE TEXT Criza din Ucraina Noi confruntari violente in estul tarii, cu o zi inainte de deschiderea urnelor/ Contingent impresionant de observatori OSCE pentru alegerile prezidentiale de duminica

Noi confruntari violente intre fortele guvernamentale si gruparile separatiste pro-ruse s-au produs sambata dimineata in estul Ucrainei, cu o zi inaintea alegerilor prezidentiale considerate vitale pentru stabilizarea tarii, transmite Radio Free Europe/Radio Liberty. ------------------------Ora 17:41 Putin: Un nou Razboi Rece din cauza Ucrainei nu este probabil / Rusia nu poate fi izolata Ora 15:38 Vladimir Putin: Radicalii din Ucraina ar putea perturba fluxul de gaze naturale catre EuropaOra 13:19 Kremlin: UE ar trebui sa se gandeasca la companiile europene din Rusia cand decide sanctiunile.

Surpriza la alegerile locale din Ucraina. Un celebru personaj din Razboiul stelelor, pe lista pentru fotoliul Primariei din Kiev

Pe masura ce criza din Ucraina se intensifica, un personaj din productia Razboiul stelelor si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al Kievului. Un membru al Partidului ucrainean al Internetului, care.

Prezenta la vot in scrutinul prezidential din Ucraina era de 38,53% la ora 15.00

Rata de participare la scrutinul prezidential anticipat din Ucraina a fost de 38,53% la ora 15. 00, informeaza Comisia Electorala Centrala de la Kiev. Prezenta la urne este ridicata. Este mult mai mult decat ne .

Vladimir Putin: Criza din Ucraina, un razboi civil in toata regula. Interventia Rusiei din Crimeea a dus la evitarea violentelor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, le-a spus oamenilor de afaceri si managerilor de companii prezenti la Forumul Economic International de la Sankt Petersburg ca violentele din Ucraina devin un razboi civil in toata regula.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )