Libnet.ro
UNICEF

20:00

Basescu a semnat decretul de eliberate din functie al sefului DNA Slobozia, judecat pentru ...

România Liberă România Liberă,
Basescu a semnat decretul de eliberate din functie al sefului DNA Slobozia, judecat pentru ...

Presedintele Basescu a semnat, marti, decretul de eliberare din functie a fostului sef al Directiei Nationale Anticoruptie Slobozia, Dumitru Cristudor, potrivit Administratiei Prezidentiale. Procurorul este judecat pentru favorizarea infractorului si pentru ca ar fi luat mita doua masini de piatra si zece pomi tuia. Decretul a fost semnat dupa ce fostul sef Dumitru Cristudor si-a dat demisia. Citeste si: VIDEO EXCLUSIV. Procurorul sef din Slobozia, petrecere cu interlopi si Adi Minune La 4 . continuă pe România Liberă

Basescu a semnat decretul de eliberare din functie al sefului DNA Slobozia, judecat pentru ...

Presedintele Basescu a semnat, marti, decretul de eliberare din functie a fostului sef al Directiei Nationale Anticoruptie Slobozia, Dumitru Cristudor, potrivit Administratiei Prezidentiale. Procurorul este judecat pentru favorizarea infractorului si pentru ca ar fi luat mita doua masini de piatra si zece pomi tuia. Decretul a fost semnat dupa ce fostul sef Dumitru Cristudor si-a dat demisia. Citeste si: VIDEO EXCLUSIV. Procurorul sef din Slobozia, petrecere cu interlopi si Adi Minune La 4 .

Opt consilieri prezidentiali, eliberati din functie.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de eliberare din functie ale consilierilor prezidentiali Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Laurentiu Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel Funeriu si ale consilierilor de stat Maria Vitan, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu. Ei sunt eliberati din functie din 1 februarie. Conform B1 TV, fostii consilieri se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara. Stire in curs de actualizare.

VIDEO. Opt consilieri prezidentiali, eliberati din functie.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de eliberare din functie ale consilierilor prezidentiali Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Laurentiu Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel Funeriu si ale consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu. Ei sunt eliberati din functie din 1 februarie. Conform B1 TV, fostii consilieri se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara. // Surse politice declarau luni pentru Mediafax ca mai .

Presedintie: Opt consilieri de la Cotroceni, intre care Lazaroiu si Funeriu, eliberati din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca, si.

Se inscriu in Miscarea Populara? 8 consilieri de la Cotroceni, eliberati din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca, si pentru consilierii de stat Maria.

Mircea Badea: Domnul Basescu s-a intors din Izdrael?

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre vizita lui Traian Basescu in Israel, dar si despre potentiale noi investitii ale presedintelui. Domnu Basescu s-a intors din Izdrael,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )