Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu a semnat eliberarea din functia de procuror a lui Morar. Vezi aici reactia lui Adrian Nastase

Antena3 Antena3,
Basescu a semnat eliberarea din functia de procuror a lui Morar. Vezi aici reactia lui Adrian Nastase

Presedintele Traian Basescu a semnat Decretul privind eliberarea, prin demisie, din functia de procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj a lui Daniel-Marius Morar, procuror cu grad profesional. continuă pe Antena3

Basescu a semnat eliberarea din functiile pentru Daniel Morar si Carmen Galca

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, decretele pentru eliberarea din functia de procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, prin demisie, pentru Daniel Morar si pentru pensionarea procurorului sef adjunct al DNA, Carmen Galca.

Traian Basescu a semnat decretul de eliberare din functia de procuror a lui Daniel Morar

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul privind eliberarea din functia de procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj a domnului Daniel-Marius Morar, procuror cu grad profesional.

Florian Walter a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al ...

Omul de afaceri Florian Walter a demisionat, luni, din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al clubului Petrolul Ploiesti, aceasta functie fiind preluata de actionarul majoritar al gruparii prahovene, Dan Capra, conform Mediafax. Conform unui comunicat de presa publicat pe site-ul oficial, organigrama FC Petrolul va fi urmatoarea: presedinte al Consiliului de Administratie Dan Capra, director general Marius Bucuroiu, director executiv Alexandru Crangu, .

VIDEO Aurelian Pavelescu, suspendat din functia de presedinte al PNTCD

Biroul National de Conducere BNC) al Partidului National Taranist Crestin Democrat a hotarat cu unanimitate de voturi suspendarea lui Aurelian Pavelescu din functia de presedinte al PNTCD. Potrivit unui comunicat al PNTCD, citat de Agerpres, aceasta decizie vine ca urmare a crizei grave de legitimitate a actiunilor intreprinse de Aurelian Pavelescu in interiorul partidului.

Aurelian Pavelescu, suspendat din functia de presedinte al PNTCD

Biroul National de Conducere BNC) al Partidului National Taranist Crestin Democrat PNTCD), intrunit ieri, a hotarat cu unanimitate de voturi, suspendarea lui Aurelian Pavelescu din functia de Presedinte al PNTCD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )