Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu: Summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Basescu: Summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania. continuă pe Adevărul

Summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat aseara, ca summit-ul NATO de la Varsovia va fi un esec pentru Romania, afirmand ca tara noastra ar fi trebuit sa urmeze exemplul Poloniei si sa ceara trupe ale statelor NATO care sa fie comandate de comandamentul de divizie infiintat dupa summitul din Tara Galilor, potrivit unor surse din presa.

Klaus Iohannis: Summit-ul de la Varsovia este esential pentru consolidarea securitatii si apararii colective (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost vineri prezent la comandamentul NATO de la Bucuresti si a facut o declaratie de presa despre Summit-ul NATO de la Varsovia si pozitia Romaniei. Seful statului a.

Iohannis, dupa consultarile de la Cotroceni: E nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania, acesta a fost mesajul meu catre liderii politici. Toti au fost de acord sa participe la elaborarea acestuia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la finalul consultarilor avute la Palatul Cotroceni cu liderii formatiunilor parlamentare, ca mesajul pe care l-a transmis acestora in cadrul intalnirii a fost ca este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania si ca toti au fost de acord sa participe la elaborarea acestuia.

Este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania viitorului in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania, precizand ca toti liderii politici care au fost invitati la consultarile de la Palatul Cotroceni au fost de acord sa participe la acest proiect.

Statele Unite sunt pentru Romania un garant al securitatii, aliat solid si partener de nadejde

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, astazi, pe Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Independentei SUA, afirmand ca Statele Unite sunt, pentru Romania, un garant al securitatii sale, un aliat solid si un partener de nadejde, de care ne leaga o prietenie trainica.

FOTO. Inaugurarea celor doua Comandamente NATO din Bucuresti. Iohannis: Romania este un aliat credibil

Cele doua Comandamente NATO din Bucuresti au fost declarate oficial gata de lupta, intr-o ceremonie la care a asistat, vineri, si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )