Libnet.ro
UNICEF

14:45

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor din Apuseni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor din Apuseni

Traian Basescu a trimis, astazi, doua coroane din garoafe rosii, cu mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, la mormantul pilotului Adrian Iovan si la cel al studentei Aurelia Ion, decedati in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din.

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele lui Adrian Iovan si Aureliei Ion.

Presedintele Traian Basescu a trimis doua coroane de flori, cu mesajul Sincere regrete, la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Coroanele, din garoafe rosii, au fost puse pe mormintele lui Adrian Iovan si al Aureliei Ion, avand pe ele mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, potrivit Romania TV. Aceasta este prima reactie a sefului statului, de la revenirea in tara, Traian Basescu aflandu-se in .

Ce se intampla cu DESPAGUBIREA victimelor din accidentul din Apuseni. Declaratia oficiala a asiguratorului

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile .

Medic UPU Cluj: Evolutia celor patru medici, raniti in accidentul din Apuseni, este pozitiva.

Reprezentantul UPU Cluj a anuntat ca evolutia celor patru pacienti, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, este pozitiva. Patru echipe de medici au mers la locul accidentului din muntii Apuseni. La operatiunile de salvare au participat 16 medici, 17 asistente, un medic rezident, 7 brancardieri, patru infirmiere. Interventia noastra la locul accidentului a fost una extrem de complexa si de dificila. A necesitat o colaborare foarte buna intre noi si intre structurile de langa noi. A fost o .

Tiberiu Nitu ia in calcul anchetarea autoritatilor in legatura cu tragedia din Apuseni.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a aratat ca ia in considerare posibilitatea unei anchete privind modul in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, conform Agerpres. El a aratat, la venirea la CSM, ca ancheta de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia vizeaza accidentul aviatic. Citeste si: Blat politic peste tragedia din Apuseni Intrebat daca se ancheteaza si modul in care au actionat autoritatile, seful Ministerului Public a .

Studenta moarta in accidentul din Apuseni, avansata post-mortem.

Sublocotententul Aurelia Ion, care a murit in accidentul din Muntii Apuseni, a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent, a anuntat Ministerul Apararii, intr-un comunicat remis redactiei. Totodata, Aurelia Ion va fi inmormantata cu onoruri militare, conform unei dispozitii a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Citeste si: Cosmarul din Apuseni: raniti in accident, ucisi de frig Tanara, in varsta de 23 de ani, era ofiter-student in anul V, la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si .

Medicii isi continua misiunile salvatoare. De la tragedia din Apuseni, noua vieti au fost salvate prin transplant

Accidentul din Apuseni nu i-a descurajat pe medici. Chiar sambata dimineata, patru chirugi de la Fundeni si o asistenta au plecat la Craiova pentru prelevare a declarat coordonatorul de transplant Victor Zota.

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan si studentei Aura Ion, morti in accidentul aviatic.

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan.

Accidentul aviatic din Apuseni. Victimele au fost gasite dupa miros

Presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a declarat ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite dupa miros de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti. Dumitrel a mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )