Libnet.ro
UNICEF

22:00

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele lui Adrian Iovan si Aureliei Ion.

România Liberă România Liberă,
Basescu a trimis coroane de flori la mormintele lui Adrian Iovan si Aureliei Ion.

Presedintele Traian Basescu a trimis doua coroane de flori, cu mesajul Sincere regrete, la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Coroanele, din garoafe rosii, au fost puse pe mormintele lui Adrian Iovan si al Aureliei Ion, avand pe ele mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, potrivit Romania TV. Aceasta este prima reactie a sefului statului, de la revenirea in tara, Traian Basescu aflandu-se in . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din.

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor din Apuseni

Traian Basescu a trimis, astazi, doua coroane din garoafe rosii, cu mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, la mormantul pilotului Adrian Iovan si la cel al studentei Aurelia Ion, decedati in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, transmit surse din presa.

Fiica lui Adrian Iovan a ajuns la SML Alba Iulia pentru a ridica trupul acestuia.

Irina Iovan, fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al acestuia. Irina Iovan a ajuns la SML in jurul orei 12. 30,conform Mediafax. Citeste si: Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan urmeaza sa fie transportat la Bucuresti cu o masina a unei firme de pompe funebre din Alba Iulia.

Pilotul Adrian Iovan va fi inmormantat vineri la Cimitirul Bellu catolic.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus la Academia de Aviatie, de unde va fi dus, joi, la capela Cimitirului Sfantul Ilie din Capitala, urmand sa fie inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu catolic. Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost ridicat, miercuri, de la Serviciul de Medicina Legala Alba, de catre fiica acestuia, Irina Iovan, fiind transportat la Bucuresti cu o masina a unei firme de pompe funebre, anunta Mediafax. Citeste si: Fiica lui Adrian Iovan a .

REPORTAJ Pilotul Adrian Iovan, inmormantat printre sute de necunoscuti

Adrian Iovan a fost inmormantat vineri in prezenta a peste o mie de oameni, multi dintre ei necunoscuti care au venit la ceremonie in urma mediatizarii accidentul aviatic din Muntii Apuseni, de luni dupa-amiaza, in care pilotul si-a pierdut viata. Romania are nevoie de oameni ca Adrian Iovan!, A fost un erou! s-a strigat in cimitir, in timp ce militarii conduceau sicriul lui Iovan spre mormant.

FOTO REPORTAJ Pilotul Adrian Iovan, inmormantat printre sute de necunoscuti

Adrian Iovan a fost inmormantat vineri in prezenta a peste o mie de oameni, multi dintre ei necunoscuti care au venit la ceremonie in urma mediatizarii accidentul aviatic din Muntii Apuseni, de luni dupa-amiaza, in care pilotul si-a pierdut viata. Romania are nevoie de oameni ca Adrian Iovan!, A fost un erou! s-a strigat in cimitir, in timp ce militarii conduceau sicriul lui Iovan spre mormant.

Patriarhul Daniel a transmis condoleante familiei pilotului Adrian Iovan.

Patriarhul Daniel a transmis, vineri, un mesaj de condoleante familiei lui Adrian Iovan, spunand despre pilot ca a dovedit, de atatea ori, in timpul prestigioasei sale cariere, profesionalism, curaj si abnegatie, relateaza Mediafax. Cu multa tristete am aflat vestea trecerii neasteptate din aceasta viata a regretatului pilot Adrian Iovan, urmare tragicului accident aviatic petrecut in Muntii Apuseni, care a indurerat o tara intreaga, arata Patriarhul Daniel. Prefericitul spune despre Iovan .

Anunt pentru cei care vor sa depuna o lumanare pentru Adrian Iovan

Romanita Iovan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca trupul fostului ei sot, Adrian Iovan, va fi depus azi la Scoala de Aviatie, respectiv la Biserica Sf Ilie Rahova si va ramane acolo pana vineri. Cei care isi doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati in cele doua locatii, respectand urmatorul desfasurator.

Adrian Iovan, adus in Bucuresti. Pilotul va fi inmormantat maine la Cimitirul Bellu Catolic

Si trupul lui Adrian Iovan va ajunge astazi in capitala. Fostul pilot va fi inmormantat maine la Cimitirul Bellu Catolic din Bucuresti. Fiica sa din prima casatorie si fosta sotie, Romanita Iovan se ocupa de.

Fiica lui Adrian Iovan a venit la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatalui sau

Fiica pilotului Adrian Iovan, Irina 30 de ani), urmeaza sa ajunga astazi la Alba Iulia pentru a ridica trupul tatalui sau de la Serviciul de Medicina Legala. Irina este fiica lui Adrian Iovan din prima casatorie. Aceasta locuieste in Franta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )