Libnet.ro
UNICEF

12:00

Medicii isi continua misiunile salvatoare. De la tragedia din Apuseni, noua vieti au fost salvate prin transplant

Antena3 Antena3,
Medicii isi continua misiunile salvatoare. De la tragedia din Apuseni, noua vieti au fost salvate prin transplant

Accidentul din Apuseni nu i-a descurajat pe medici. Chiar sambata dimineata, patru chirugi de la Fundeni si o asistenta au plecat la Craiova pentru prelevare a declarat coordonatorul de transplant Victor Zota. continuă pe Antena3

Tiberiu Nitu ia in calcul anchetarea autoritatilor in legatura cu tragedia din Apuseni.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a aratat ca ia in considerare posibilitatea unei anchete privind modul in care au actionat autoritatile in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, conform Agerpres. El a aratat, la venirea la CSM, ca ancheta de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia vizeaza accidentul aviatic. Citeste si: Blat politic peste tragedia din Apuseni Intrebat daca se ancheteaza si modul in care au actionat autoritatile, seful Ministerului Public a .

Subiectele zilei: Blat politic peste tragedia din Apuseni: Ponta si Antonescu au negociat si s-au inteles: nici un ministru nu pleaca; Cristian Tudor Popescu: Radu Stroe ori e un tampit, ori e o bestie, ori e si una, si alta; DNA cere ani grei de inchiso

Blat politic peste tragedia din Apuseni, titreaza Romania Libera. Victor Ponta si Crin Antonescu au negociat si s-au inteles: nici un ministru nu pleaca. Romanii mor, ministrii rezista! Cand vor raspunde adevaratii vinovati?, se intreaba si EVZ. ro. Ultimul strigat al lui Fenechiu. Cum se pregateste lansarea unui nou baron de Iasi. Liderul liberal Relu Fenechiu incearca sa puna presiune pe magistratii de la Curtea Suprema cu cateva zile inainte.

155 de ani de la Mica Unire. Primaria Iasi a anulat concertul de muzica populara. Motivul: tragedia din Apuseni

Primaria Iasi a anuntat anularea concertului de muzica populara programat, vineri dimineata, inaintea manifestarilor oficiale de Ziua Unirii, ce vor avea loc in oras, municipalitatea motivand ca nu poate ignora tragedia din Muntii Apuseni. Premierul Victor Ponta, insotit de 12 ministri, va fi prezent, vineri, la Iasi, la manifestarile organizate in oras de Ziua Unirii, a anuntat, marti, primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita.

Subiectele zilei: Tragedia din Apuseni. Galeria eroilor care si-au riscat viata pe gratis. Doctorul care era in concediu cu plata in timpul misiunii; Cum chefuia procurorul-sef din Slobozia cu interlopii pe care ii proteja, pe muzica lui Adi Minune. Proc

Povestile eroilor din Apuseni. Cum au reusit oamenii simpli sa doboare tot sistemul. O armata de sute de oameni a luat muntele la picior, luni dupa-amiaza, pana dupa miezul noptii, pentru a recupera victimele. Lese, Balas si Patzaichin, inregimentati in PC fara stirea lor. Partidul Conservator incearca sa se foloseasca de imaginea unor nume de nivel international precum fostii sportivi Iolanda Balas si Ivan Patzaichin.

Blat politic peste tragedia din Apuseni.

Un secretar de stat la Interne, seful ROMATSA si seful IGSU si-au pierdut posturile dupa scandalul legat de interventia esuata a autoritatilor in accidentul aviatic petrecut luni in Muntii Apuseni. Premierul Victor Ponta nu s-a atins de ministrul de Interne, iar discutiile din USL au ocolit eventuala raspundere a ministrului Transporturilor. Premierul Victor Ponta l-a destituit ieri pe Catalin Chiper, secretar de stat in Ministerul de Interne. Acesta a coordonat actiunea de salvare in .

Omniasig da asigurari ca va onora obligatiile in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile contrare aparute in presa, relateaza Mediafax. Ominiasig confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de .

Medic UPU Cluj: Evolutia celor patru medici, raniti in accidentul din Apuseni, este pozitiva.

Reprezentantul UPU Cluj a anuntat ca evolutia celor patru pacienti, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, este pozitiva. Patru echipe de medici au mers la locul accidentului din muntii Apuseni. La operatiunile de salvare au participat 16 medici, 17 asistente, un medic rezident, 7 brancardieri, patru infirmiere. Interventia noastra la locul accidentului a fost una extrem de complexa si de dificila. A necesitat o colaborare foarte buna intre noi si intre structurile de langa noi. A fost o .

Studenta moarta in accidentul din Apuseni, avansata post-mortem.

Sublocotententul Aurelia Ion, care a murit in accidentul din Muntii Apuseni, a fost avansata post-mortem la gradul de locotenent, a anuntat Ministerul Apararii, intr-un comunicat remis redactiei. Totodata, Aurelia Ion va fi inmormantata cu onoruri militare, conform unei dispozitii a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Citeste si: Cosmarul din Apuseni: raniti in accident, ucisi de frig Tanara, in varsta de 23 de ani, era ofiter-student in anul V, la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si .

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan si studentei Aura Ion, morti in accidentul aviatic.

Robert Turcescu: Ponta si Dragnea erau la un restaurant italian cu mai multi jurnalisti, in timp ce echipajele cautau supravietuitorii accidentului din Apuseni/ Adevarul: Daciana Sarbu, la o mare petrecere a PSD in Cluj, in ziua inmormantarii lui Adrian

Jurnalistii Robert Turcescu B1), Mircea Marian Evenimentul Zilei) si Lucian Negrea Pesurse. ro) au scris sambata ca premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au petrecut mai multe ore la un restaurant italian din Bucuresti impreuna cu mai multi ziaristi, in timp ce echipajele incercau sa gaseasca victimele accidentului aviatic din Apuseni. Tot sambata, ziarul Adevarul scrie ca Daciana Sarbu, sotia premierului, impreuna cu Corina Cretu si mai multi fruntasi din PSD Cluj, au participat la o petrecere de aproximativ 1. 200 de persoane, intr-un hotel de 4 stele din Cluj, in timp ce la Bucuresti aveau loc funeraliile pilotului Adrian Iovan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )