Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu delegatia FMI.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu membrii delegatiei Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Intalnirea cu oficialii FMI va avea loc la ora 11, la Palatul Cotroceni. Discutiile dintre presedintele Traian Basescu si delegatia Fondului Monetar International vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare la carburant. Citeste si: PDL ii cere lui Ponta sa nu incerce, in discutia cu .

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor din Apuseni

Traian Basescu a trimis, astazi, doua coroane din garoafe rosii, cu mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, la mormantul pilotului Adrian Iovan si la cel al studentei Aurelia Ion, decedati in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, transmit surse din presa.

Basescu a trimis coroane de flori la mormintele lui Adrian Iovan si Aureliei Ion.

Presedintele Traian Basescu a trimis doua coroane de flori, cu mesajul Sincere regrete, la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Coroanele, din garoafe rosii, au fost puse pe mormintele lui Adrian Iovan si al Aureliei Ion, avand pe ele mesajul: Sincere regrete. Presedintele Romaniei, potrivit Romania TV. Aceasta este prima reactie a sefului statului, de la revenirea in tara, Traian Basescu aflandu-se in .

Presedintele Traian Basescu ii tine Steaua cavalerului Laszlo Tokes

Europarlamentarul Corina Cretu ii cere lui Traian Basescu sa grabeasca decizia legata de retragerea distinctiei lui Laszlo Tokes. in urma cu peste jumatate de an, Tokes a cerut Ungariei protectorat pentru.

Presedintele Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Discutiile vizeaza si introducerea accizei suplimentare la carburanti

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la ora 11. 00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene CE) si a Bancii Mondiale BM). Discutiile vizeaza in primul rand introducerea accizei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburanti.

Presedintele Traian Basescu se intalneste cu delegatia comuna a FMI, CE si Bancii Mondiale

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi, la orele 11:00, la Palatul Cotroceni, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al.

Traian Basescu, interviu pentru un ziar israelian care il prezinta drept al patrulea presedinte al Romaniei democratice: Le vom da inapoi evreilor ce le-au luat comunistii/ Publicatia spune ca Romania nu a fost admisa in UE

Presedintele Traian Basescu a acordat un interviu publicatiei israeliene Israel Hayom, in timpul vizitei sale, in care a declarat, legat de restituirea proprietatilor confiscate in regimul comunist, ca Romania este singura tara fosta comunista care face eforturi si doreste restabilirea proprietatilor care le-au fost luate oamenilor. Publicatia israeliana face insa doua greseli cand vorbeste de Romania, afirmand ca Uniunea Europeana a respins aplicatia Romaniei de a adera, in principal din cauza coruptiei, iar despre Basescu spune ca este al patrulea presedinte al Romaniei democratice.

Traian Basescu: Faptul ca limba romana e limba oficiala a Republicii Moldova reprezinta un element puternic de identitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Cotroceni, ca declararea limbii romane ca limba oficiala la Chisinau este un element puternic de identitate. Traian Basescu a facut aceasta declaratie .

Traian Basescu a semnat decretul prin care Gabriel Oprea preia interimar conducerea MAI

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si se desemneaza ca ministru interimar Gabriel Oprea. Presedintele a.

Traian Basescu catre delegatia FMI: Nu sint de acord cu noile taxe si accize pe combustibil. Nu voi bloca deciziile intre voi si Guvern, dar nu-mi cereti sa semnez ce negociati

Presedintele Traian Basescu a spus joi, la intilnirea cu delegatia FMI, ca nu va sustine noile taxe in domeniul energetic, mai cu seama acciza suplimentara pe combustibil. Nu voi bloca deciziile intre voi si Guvern, dar nu-mi cereti sa semnez ce negociati, le-a spus Basescu membrilor delegatiei FMI, potrivit imaginilor video remise de Administratia Prezidentiala. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )