Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu, la TVR: Cum poate fi credibil raportul GRECO cand nu vorbesti nimic despre abuzurile de la Prahova?

Hotnews Hotnews,
 Basescu, la TVR: Cum poate fi credibil raportul GRECO cand nu vorbesti nimic despre abuzurile de la Prahova?

Traian Basescu a declarat, joi seara, la TVR 1, ca raportul GRECO este lipsit de echilibru, in conditiile in care nu aduce in discutie toate abuzurile care au avut loc in justitie despre cate toti romanii stiu. Fostul presedinte s-a intrebat cum poate fi credibil raportul cand nu vorbeste despre abuzurile de la Prahova, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Florin Iordache critica Raportul GRECO si pe Birchall: Nu desfiintam Sectia Speciala, suntem o tara independenta, sunt lucruri inacceptabile GRECO nu a observat marile probleme din justitie

PSD si Guvernul nu vor desfiinta Sectia Speciala, chiar daca aceasta este criticata in Raportul GRECO, care cere insistent acest lucru, a declarat pentru Europa Libera vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. El o critica si pe Ana Birchall, ministrul Justitiei, care spunea, legat de obligativitatea implementarii recomandarilor, ca atunci cand esti intr-un club, e nevoie sa respecti regulile.

DANCILA, DESPRE RAPORTUL GRECO: Aceste lucruri trebuie lamurite de magistrati

Premierul Viorica Dancila a declarat, referindu-se la subiectele semnalate in raportul GRECO, ca aceste lucruri trebuie lamurite de magistrati si a afirmat ca justitia trebuie infaptuita de cei din sistemul judiciar si nu de presedintele Romaniei, premierul Romaniei sau alte forte politice.

PSD revine la atacurile asupra oficialilor europeni. Iordache: Raportul GRECO este dovada modului partizan in care se fac evaluarile

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, ataca raportul GRECO publicat azi, despre care spune ca este evident eronat si ca documentul este dovada modului partizanat in care se fac evaluarile.

FLORIN IORDACHE: Raportul GRECO ignora sfidator problemele reale din justitie

Raportul GRECO este dovada modului partizan in care se fac evaluarile in ceea ce priveste sistemul judiciar din Romania, ignorand in mod sfidator problemele reale din justitie, sustine vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, intr-un comunicat.

Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO privind Romania: Sectia speciala pentru investigarea magistratilor, o anomalie. GRECO insista ca aceasta sa fie desfiintata. Vezi DOCUMENTUL INTEGRAL

Ministerul Justitiei a publicat, marti, raportul Grupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO) privind Romania. Ana Birchall a declarat la sediul ministerului ca orice raport este important si ca atunci cand.

RAPORTUL GRECO Reactiile intarziate ale presedintelui

Klaus Iohannis a reusit sa ingaime ceva despre recentele rapoarte GRECO, la 26 de ore dupa publicarea acestora pe site-ul Ministerului Justitiei si pe site-ul institutiei Consiliului Europei. Va mai amintiti desenele animate din copilarie, in care melcul sau testoasa reusea sa invinga, pana la urma, intr-o cursa, un iepure, pe cand, in realitate, lucrurile stau exact pe dos? .

DOCUMENT Ministerul Justitiei a publicat raportul GRECO. Sectia Speciala o anomalie a cadrului institutional existent

Ministerul Justitiei a publicat marti ultimul raport al GRECO. Raportul critica in termeni duri Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie siarata ca decizia autoritatilor romane de a intari pozitia sectieieste in profunda contradictie cu recomandarea de desfiintare a acesteia din precedentul raport.

Sefa CSM contesta raportul GRECO: Contine erori factuale evidente. Problemele reale din justitie si care merita o dezbatere serioasa par marginalizate

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va face o analiza a raportului GRECO, inclusiv din punct de vedere al erorilor factuale evidente, sustine presedintele CSM, Lia Savonea. intr-un comunicat transmis la o zi de la publicarea raportului GRECO, Savonea vorbeste despre amplificarea dezbaterilor publice si multiplicarea mesajelor, inclusiv imperative si face apel la o abordare echilibrata, calma si obiectiva a situatiei, cu argumente legale si de natura tehnica.

Cristina Tarcea, dupa raportul GRECO: Vom asista la demisii sau macar la retrageri decente din spatiul public?

Sefa Curtii Supreme a reactionat fata de ultimele doua rapoarte GRECO publicate marti, rapoarte extrem de dure, intrebandu-se retoric daca vor exista demisii de onoare ca urmare a criticilor venite din partea GRECO.

Viorica Dancila, despre raportul GRECO: Aceste lucruri trebuie lamurite de magistrati si ar trebui luat exemplul Olandei

Premierul Viorica Dancila a comentat joi, concluziile raportului GRECO si solicitarea presedintelui Klaus Iohannis ca Guvernul sa initiese un proiect de lege care sa contina masurile necesare pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )