Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bashar al-Assad: Siria va iesi invingatoare dintr-o confruntare cu SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bashar al-Assad: Siria va iesi invingatoare dintr-o confruntare cu SUA

Mai multe tari occidentale, in frunte cu Statele Unite, evoca un atac militar impotriva regimului sirian, pe care il acuza ca a folosit arme chimice impotriva unor civili pe 21 august, langa Damasc, anunta Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Bashar al-Assad: Siria se va apara impotriva oricarei agresiuni, iar amenintarile ii intaresc atasementul fata de principiile sale

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad a declarat, joi, ca tara sa se va apara impotriva oricarui atac, in contextul in care mai multe tari occidentale au acuzat regimul sau de folosirea armelor chimice si au.

Bashar al-Assad: Siria se va apara impotriva oricarei agresiuni, iar amenintarile ii intaresc atasamentul fata de principiile sale

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad a declarat, joi, ca tara sa se va apara impotriva oricarui atac, in contextul in care mai multe tari occidentale au acuzat regimul sau de folosirea armelor chimice si au.

Bashar al-Assad, despre o confruntare cu SUA: Siria va iesi invingatoare

Presedintele sirian Bashar al-Assad este convins ca tara sa va iesi invingatoare dintr-o confruntare cu Statele Unite, scrie cotidianul libanez al-Akhbar, potrivit Mediafax. De la inceputul crizei, stiti,.

Bashar al-Assad considera nebunesti acuzatiile privind un eventual atac chimic in Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad califica drept nebunesti acuzatiile venind din Occident privind un eventual atac chimic comis de regimul sau asupra rebelilor sirieni. Liderul sirian a avertizat SUA ca pla.

Regimul Bashar al-Assad acuza rebelii ca au tras asupra inspectorilor ONU

Regimul Bashar al-Assad a acuzat, luni, rebelii ca au tras asupra inspectorilor ONU care se deplasau in apropiere de Damasc pentru a desfasura o ancheta referitoare la folositea armelor chimice in Siria,.

Printul arab care vrea sa-l rastoarne pe Bashar al-Assad

Timp de doua decenii, a fost unul dintre cei mai influenti oameni de la Washington, tinand in maini relatiile dintre Statele Unite si mare parte din lumea araba. Apoi a disparut complet din viata publica si, ani la rand, parea ca a iesit la pensie din industria trasului de sfori. A reaparut insa acum, doar pentru a fi varful de lance al Arabiei Saudite in lupta cu Bashar al-Assad.

Surse internationale: Bashar al-Assad ar putea fi de doua zile la Teheran

Presedintele sirian, Bashar al-Assad, s-ar putea afla, de doua seri, la Teheran, potrivit versiunii digitale a unui ziar libanez si televiziunii iraniene.

Casa Alba: Atacul chimic din 21 august a fost comis fara indoiala de regimul lui Bashar al-Assad

Reprezentantii Casei Albe au confirmat marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, informeaza AFP. Re.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )