Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bat clopote de nunta pentru Maria Sharapova? Am spus DA din ziua in care ne-am cunoscut

B1 B1,
Bat clopote de nunta pentru Maria Sharapova? Am spus DA din ziua in care ne-am cunoscut

Fost numar unu in circuitul WTA si castigatoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria Sharapova 33 de ani) a dat de inteles ca s-ar putea casatori cu iubitul ei, Alexander Gilkes 41 de. continuă pe B1

Maria Sharapova si-a gasit alesul! A spus DA si se pregateste de nunta!

Maria Sharapova si-a gasit alesul. Relatia lor dateaza de mai multa vreme, insa in secret. Acum, cei doi si-au anuntat public logodna pe retelele de socializare si se pregatesc de nunta.

FOTO Maria Sharapova si vestea cea mare pentru fani: Am spus da - Cine este si cum arata alesul inimii rusoaicei

Maria Sharapova si-a surprins fanii cu ultima postare de pe Instagram: rusoaica a anuntat ca va face pasul cel mare - am spus da, li se destainuie fosta jucatoare de tenis celor care o urmaresc pe respectiva retea de socializare.

Maria Sharapova a facut anuntul neasteptat: Acesta a fost micul nostru secret

Fosta mare jucatoare de tenis Maria Sharapova, 33 de ani, s-a logodit cu omul de afaceri britanic Alexander Gilkes, 41 de ani. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare.

Romania, la un pas sa fie lovita de un nou blestem. Gabriela Firea: Iohannis si liderii Dreptei se bat ca chiorii pentru ciolan

Gabriela Firea isi indreapta din nou sagetile catre PNL, avertizand cetatenii de riscul la care tara noastra este expusa, in cazul in care acestia ar prelua din nou conducerea Guvernului. Fostul primar al Capitalei a readus in atentia publicului perioada grea traversata de Romania in anii 90, subliniind faptul ca acele vremuri se pot retrai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )