Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Sharapova a facut anuntul neasteptat: Acesta a fost micul nostru secret

Antena3 Antena3,
Maria Sharapova a facut anuntul neasteptat: Acesta a fost micul nostru secret

Fosta mare jucatoare de tenis Maria Sharapova, 33 de ani, s-a logodit cu omul de afaceri britanic Alexander Gilkes, 41 de ani. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare. continuă pe Antena3

Institutul Cantacuzino a facut anuntul mult asteptat de toti romanii. Ce scot la vanzare de maine

Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a lansat, in 30 noiembrie 2020, primul lot al produsului munomodulator OROSTIM-HV. La eveniment a fost prezent si Ludovic Orban. Cateva zile mai tarziu, jurnalistii surprindeau cozi de oameni in fata institutiei, in asteptarea produsului emis de centrul de cercetare. Multe dintre persoanele care stateau la rand aveau credinta .

Cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Un medic cunoscut a facut anuntul categoric

Un medic cunoscut a facut anuntul categoric despre cum ne intoarcem la o viata normala in 2021. Ce ar trebui sa facem pentru a ne putea bucura din nou de libertatea pierduta, cititi in articolul de mai jos. Cum am putea reveni la viata de dinaninte de coronavirus. Un medic a facut anuntul Un medic .

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Margherita de la Clejani a facut anuntul de care fanii ei se temeau: Nu mai fac asta

Dupa toate controversele din jurul sau, Margherita de la Clejani a decis ca trebuie sa porneasca pe un drum nou. Fiica celebrilor lautari Viorica si Ionita a facut un anunt surprinzator. Margherita de la Clejani, anunt surprinzator pentru familie si fani Margherita Morningstar, asa cum se intituleaza pe Instagram, a facut un anunt care, pe .

Cezar Ouatu, in doliu. A facut anuntul mortii sale chiar ieri: S-a dus langa tatal meu

Cezar Ouatu si-a mai pierdut un membru al familiei, dupa moartea tatalui sau din luna mai a anului 2010. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Cezar Ouatu este in doliu. S-a dus langa tatal meu Cezar Ouatu si-a anuntat fanii ca fratele sau, Theodor Ouatu, a murit duminica. Cantaretul a facut o .

Oana Zavoranu, in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete au facut anuntul oficial

Oana Zavoranu se afla in mare pericol. Oana Roman, Adelina Pestritu si alte vedete, pe care Oana Zavoranu le-a jignit grav pe reteaua de socializare, au facut anuntul oficial. Despre ce este vorba, vedeti un pic mai jos. Vesti proaste pentru Oana Zavoranu. Vedetele pe care le-a jignit in ultima perioada s-au unit impotriva ei.

Carmen de la Salciua a facut anuntul care i-a uimit pe fani: Facem un copil sa ne lege mai mult!

Carmen de la Salciua a surprins cu un anunt care a creat valva in jurul ei. intrebata ce parere are despre posibilitatea ca aparitia unui copil sa lege persoanele implicate mai mult, celebra manelista a dat cartile pe fata. Carmen de la Salciua, declaratii despre copil. I-a uimit pe fani Carmen de la Salciua comunica .

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. Politia Romana a facut anuntul azi

In aceasta dimineata romanii care vroiau sa iasa din tara pe la granita cu Ungaria au avut de asteptat. Au aparut cateva probleme pe ambele sensuri, de intrare si de iesire din Romania, la granita de vest. Sistemul informatic a cazut Conform unui comunicat de de Politia de frontiera Oradea, in aceasta dimineata cei care .

Se baga bani pe card! Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni

Conform unei statistici recente, in Bucuresti sunt aproximativ 145. 000 de persoane incadrate la cazuri sociale cu dizabilitati. Multi dintre ei sunt institutionalizati, altii nu. Ceea ce este cert ca toti acesti oameni au nevoie de bani, mai ales in aceasta perioada. Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a facut un anunt important pentru aceasta categorie .

Cand revine viata la normal, de fapt. Bill Gates a facut anuntul: pe ce data scapam de virus

Lumea intreaga este sub efectul pandemiei de COVID-19. Deja sunt in lucru unele vaccinuri anti-covid, altele deja sunt administrate, cel putin in Anglia. Bill Gates in ultima perioada a devenit tot mai controversat. Dar asta nu l-a impiedicat sa declare recent ca este optimist in ceea ce priveste finalul pandemiei. Bill Gates, declaratii optimiste despre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )