Libnet.ro
UNICEF

12:00

Bataie intre suporterii englezi si cei rusi: Un britanic, pe moarte, iar 31 de persoane, ranite

România Liberă România Liberă,
Bataie intre suporterii englezi si cei rusi: Un britanic, pe moarte, iar 31 de persoane, ranite

Un suporter englez se zbate intre viata si moarte, in urma altercatiilor dintre fanii nationalei Angliei si cei ai Rusiei pe strazile din Marsilia, cu doar cateva ore inainte de meciul dintre cele doua formatii. continuă pe România Liberă

Stat Islamic, unde esti?: Confruntari violente au avut loc in Franta, intre suporterii englezi si politie, inainte de inceperea Euro 2016 (VIDEO)

Confruntari violente au avut loc in noaptea de joi spre vineri, in Marsilia, intre suporterii englezi, veniti sa isi sustina echipa nationala la Campionatul European de fotbal, locuitori.

Incidente la EURO 2016. Politia franceza este in alerta! Ciocniri violente intre suporterii englezi si cei rusi, la Marsilia

Scene de lupta pe strazile din orasul Marsilia, intre suporterii englezi, cei rusi si politistii francezi. Politistii au folosit gaze lacrimogene dupa ce mai multi englezi si rusi au.

Suporterii englezi provoaca primele incidente la EURO. Anglia-Rusia, meci de mare risc

Fanii englezi au luat cu asalt Marsilia, locul unde sambata de la ora 22:00 nationala Albionului va intalni Rusia intr-un meci din Grupa B.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )