Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bataie in plina strada la Copsa Mica, in judetul Sibiu. A fost nevoie de interventia mascatilor

Hotnews Hotnews,
 Bataie in plina strada la Copsa Mica, in judetul Sibiu. A fost nevoie de interventia mascatilor

Noua persoane s-au luat la bataie, luni seara, pe o strada din orasul Copsa Mica, judetul Sibiu. A fost nevoie de interventia mascatilor pentru a calma spiritele, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Violenta extrema in Sacele: Mai multe persoane s-au luat la bataie in plina strada (VIDEO)

Tot mai multe incidente violente au fost semnalate in ultimele zile, intre fortele de ordine si cetateni, in ciuda faptului ca Romania se afla in stare de urgenta iar Ordonantele Militare impun mai multe re.

Bataie cu lopeti si furci, in Sacele, Brasov, in prima zi de Paste

Mai multe persoane s-au luat la bataie, astazi, in prima zi de Paste, pe o strada din Sacele, judetul Brasov. A fost nevoie de interventia politistilor pentru a-i calma pe scandalagii.

VIDEO Scene extrem de violente in Sacele: Mai multe persoane s-au luat la bataie in plina strada, politia a facut uz de arma

Mai multe persoane s-au luat la bataie, duminica, pe o strada din Sacele, judetul Brasov. A fost nevoie de interventia politistilor pentru a-i calma pe scandalagii. intr-o inregistrare video publicata de Sindicatul National al Agentilor de Politie, apoi stearsa de pe Facebook, se vede cum mai multe persoane se iau la bataie, o persoana intra cu o masina in plin in altele, iar apoi masina este distrusa si soferul este batut crunt.

Primarul unei comune si presedintele local al PNL s-au batut in plina strada in Sambata Mare

Primarul comunei Visina si presedintele oganizatiei locale a PNL s-au luat la bataie, in Sambata Mare. Scandalul a pornit de la pachetele cu pomeni electorale pe care reprezentatii PNL le imparteau prin comuna.

Petrecere in plina strada intr-o comuna din judetul Galati. Zeci de localnici au ars cauciucuri in mijlocul strazii. Politistii au impartit amenzi de 20.000 de lei (VIDEO)

Scene halucinante au avut loc in localitatea Munteni, din judetul Galati, in noaptea de inviere. incalcand restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii infectiilor cu COVID-19, zeci de.

Conflicte violente in Bucuresti, Ploiesti si Sacele: Interventie in forta a politistilor pentru aplanarea unor scandaluri izbucnite in plina strada pe fondul consumului de alcool. Focuri de arma trase in aer (VIDEO)

Prima zi de Paste a fost marcata de o serie de scandaluri care au avut loc in mai multe zone din tara. Politistii au fost nevoiti sa intervina, duminica, in cartiere din Bucuresti, Ploiesti si Sacele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )