Libnet.ro
UNICEF

18:45

Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Antena3 Antena3,
Batalia pentru Capitala a inceput! Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea: 5 luni si scapam de aceasta catastrofa!

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, lanseaza un atac dur la adresa Primarului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca minte in cazul avariei la reteaua de termoficare a Bucurestiului. continuă pe Antena3

Marius Pieleanu: PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala

PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala, iar acela este Rares Bogdan, este de parere sociologul Marius Pieleanu.

Violeta Alexandru, dupa ce a fost aleasa la sefia organizatiei PNL din Capitala: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici, a sustinut Violeta Alexandru, dupa ce a fost aleasa in functia de presedinte al organizatiei PNL din Capitala. Orice o fi fost din USL.

VIOLETA ALEXANDRU, DUPA ALEGEREA LA SEFIA PNL BUCURESTI: Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri si mai bune, bazate pe forta celor care cred in modul sau de a face politica, cu decenta. fara kitsch si aroganta - marca PSD. Orice o fi fost din USL la Bucuresti, in trecut - se opreste aici, anunta ea.

Violeta Alexandru a pus angajatii sa semneze ca nu o vor critica public. Documentul revoltator publicat de Cristian Vasilcoiu

Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca a trimis filialelor din tara o circulara prin care angajatilor li se pune in vedere ca nu au voie sa aiba opinii publice cu privire la activitatea Ministerului condus de Violeta Alexandru. Documentul a fost facut public de Cristian Vasilcoiu.

Scandal urias dupa demiterea Guvernului. Ministrul Violeta Alexandru, reclamata la DNA

Scandal urias dupa demiterea Guvernului in centrl caruia este acum ministru Muncii Violeta Alexandru. Angajatii din minister o acuza pe Violeta Alexandru ca vrea sa dea banii publici unor firme private care sa gestioneze de exemplu problema somerilor.

Violeta Alexandru a fost desemnata presedinte al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru a fost desemnata presedintele PNL Bucuresti. Au fost 920 de voturi pentru si doar 10 impotriva. 11 voturi au fost anulate. Pentru mine nu e mandrie mai mare decat sa .

Violeta Alexandru anunta revolutie in PNL Bucuresti: Orice a fost se opreste aici!

Violeta Alexandru sustine dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri si mai bune, bazate pe forta celor care cred in modul sau de a face politica, cu decenta. fara kitsch si aroganta - marca PSD. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al ministrului Muncii.

Violeta Alexandru, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti: Urmeaza lucruri si mai bune

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma, dupa alegerea la sefia PNL Bucuresti, ca urmeaza lucruri .

Violeta Alexandru, noul presedinte PNL Bucuresti: Fara kitsch si aroganta marca PSD

Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a fost aleasa sambata presedinte al Partidului National Liberal Bucuresti.

Ludovic Orban o inscauneaza pe Violeta Alexandru, la sefia PNL Bucuresti: Este muncitoare, empatica, sensibila, deschisa

Premierul Ludovic Orban o lauda pe Violeta Alexandru, in cadrul evenimentului in care va fi ales presedintele PNL Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )