Libnet.ro
UNICEF

13:15

Violeta Alexandru a fost desemnata presedinte al PNL Bucuresti

B1 B1,
Violeta Alexandru a fost desemnata presedinte al PNL Bucuresti

Violeta Alexandru a fost desemnata presedintele PNL Bucuresti. Au fost 920 de voturi pentru si doar 10 impotriva. 11 voturi au fost anulate. Pentru mine nu e mandrie mai mare decat sa . continuă pe B1

Ludovic Orban o inscauneaza pe Violeta Alexandru, la sefia PNL Bucuresti: Este muncitoare, empatica, sensibila, deschisa

Premierul Ludovic Orban o lauda pe Violeta Alexandru, in cadrul evenimentului in care va fi ales presedintele PNL Bucuresti.

Ministrul Muncii, explicatii despre pensii si alocatii, dupa demiterea Guvernului Orban

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a explicat ce se va intampla cu proiectele pe care le are la minister, acum ca Guvernul PNL a fost demis prin motiune de cenzura si functioneaza cu puteri limitate. Alexandru.

Violeta Alexandru: O parte a sistemului s-a bucurat astazi de trecerea motiunii impotriva Guvernului. Nu ma mira

Violeta Alexandru, ministrul interimar al Muncii, spune ca o parte a sistemului s-a bucurat de trecerea motiunii, fapt care nu o mira, insa aceasta parte nu vrea sa accepte ca guvernul se afla pe un drum ireversibil, cu un PNL caruia nu ii este teama.

FLORIN CITU, LA CONFERINTA DE ALEGERI A PNL BUCURESTI: Ordonanta 114 este pe punctul de a fi resuscitata de acest Parlament toxic

Ministrul demis al Finantelor Publice, Florin Citu a atras atentia, la Conferinta de alegeri a PNL Bucuresti, asupra faptului ca majoritatea parlamentara ar incerca sa modifice din nou Ordonanta 114, modificata prin decizie a Guvernului Ludovic Orban.

Ministrul Muncii, dupa trecerea motiunii: S-a bucurat acea parte a sistemului care nu vrea sa accepte ca suntem pe un drum ireversibil. Cu un PNL asumat, care are incredere in romani

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a sustinut ca trecerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului PNL a bucurat acea parte a sistemului care nu intelege sau nu vrea sa accepte ca suntem pe un drum.

Marian Oprisan a fost reales presedinte al PSD Vrancea. Conduce filiala din 1992. Vrea cineva sa candideze impotriva mea?. Sala a ras

Marian Oprisan a fost ales, vineri, cu unanimitate de voturi, presedinte al PSD Vrancea, filiala pe care o conduce din 1992 fara intrerupere. Oprisan a fost ales de toti cei 403 social-democrati prezenti la Conferinta Judeteana, neavand contracandidat. Votul a fost la vedere, social-democratii ridicand mana cand si-au ales liderul.

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, a fost ales presedinte PSD Salaj

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, a fost ales, joi, in functia de presedinte al organizatiei judetene .

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in Bucuresti! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent in Romania incepand de azi. In regim de franciza, primul Institut Guinot a fost lansat oficial in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 116-122, si aduce, in premiera in tara noastra, experienta originala de beauty oferita de doctorii in frumusete Guinot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )