Libnet.ro
UNICEF

10:45

Batalia pentru Romania: Chevron vs. Gazprom

Adevărul Adevărul,
Batalia pentru Romania: Chevron vs. Gazprom

Sa traiasca partizanii pana vin americanii!. Zis si facut. Recent compania petroliera din SUA, Chevron, a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone ale judetului Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, ne informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Navalnii a cerut ajutor in batalia pentru Primaria Moscovei.

Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii, care candideaza pentru postul de primar al Moscovei, a cerut ajutorul in batalia pentru acest scrutin, in primul interviu acordat presei, dupa ce a fost eliberat dintr-o inchisoare din provincie, transmite Mediafax. Cartierul nostru general creste, avem mai multi voluntari, iar eu indemn pe toata lumea sa vina si sa ne ajute sa participam la politica reala, la o batalie reala pentru voturile oamenilor in alegeri, a declarat Navalnii sambata seara .

Premiera pentru Romania: Fosta inchisoare comunista de la Ramnicu Sarat poate fi vizitata online

In premiera pentru Romania, fosta inchisoare comunista de la Ramnicu Valcea va putea fi vizitata online, in urma unui proiect demarat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )