Libnet.ro
UNICEF

01:05

O batrana din Cluj a sunat la 112 in ziua de Paste pentru ca ii era foame: N-a cerut niciun ban, plangea ca un copil!

Antena3 Antena3,
O batrana din Cluj a sunat la 112 in ziua de Paste pentru ca ii era foame: N-a cerut niciun ban, plangea ca un copil!

Perioada de izolare a scos la iveala si povesti de-a dreptul dramatice. Dupa ce o pensionara din comuna Epureni, in varsta de 73 de ani, a sunat la 112 plangand ca ii e foame, o alta batrana, de 68 de ani, din comuna Baciu, judetul Cluj, a apelat la numarul unic de urgenta in ziua de Paste. continuă pe Antena3

O batrana din Vaslui a sunat la 112 de foame: Sunt singura, abia am iesit din spital si n-am ce manca

O femeie de 73 de ani din localitatea vasluiana Epureni a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Femeia, abia iesita din spital, a anuntat dispecerii ca nu are ce manca si nici bani pentru a-si cumpara alimente.

Gestul superb facut de politistii din Vaslui pentru o batrana care a sunat la 112. Ce i-au adus la usa

Mai multi politisti din Vaslui au ajutat o batrana cu alimente, intrucat aceasta a sunat la 112 si a spus ca nu are nimic de mancare. Bunica Maria de abia fusese externata din spital. Astfel, oamenii legii i-au dus tot ce avea nevoie femeia. Gestul superb facut de politistii din Vaslui pentru o batrana care .

Preot din Cluj, amendat cu 2.000 de lei. A oficiat slujba cu enoriasi, desi nu avea voie

Preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujba religioasa in Vinerea Mare la o biserica din cartierul Manastur, cel mai mare din oras, la care au asistat cateva zeci de persoane, a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei pentru incalcarea unei ordonante militare.

O batrana din Vaslui a sunat la 112 si a spus ca nu are ce manca. Politistii i-au cumparat alimente

O femeie in varsta din Vaslui a sunat la 112 si a spus ca abia a fost externata din spital si ca nu are nimic de mancare in casa. Politistii din orasul vasluian Murgeni s-au mobilizat si au ajutat-o pe Bunica Maria cumparandu-i mai multe alimente, anunta, sambata, IPJ Vaslui.

Horoscop. Mesaj de Paste pentru zodii de la Arhanghelul Mihail. Berbecii sunt ajutati de ingerii iubirii, Racii au parte de dragostea divina

Horoscop. Iata mesajul frumos si datator de putere pentru fiecare zodie cu ocazia Pastelui ortodox din 19 aprilie 2020 de la Arhanghelul Mihail siingerii sai.

VIDEO Un preot din Cluj a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca a oficiat o slujba religioasa la care au asistat zeci de persoane

Preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujba religioasa in Vinerea Mare la o biserica din cartierul Manastur, cel mai mare din oras, la care au asistat cateva zeci de persoane, a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei pentru incalcarea unei ordonante militare. intr-o postare pe Facebook, deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat un video in care se vede cum la slujba de Prohod au asistat cateva zeci de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )