Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei

România Liberă România Liberă,
Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei

Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei, dupa ce a invins,ieri, pe teren propriu, cu scorul 5-1 2-0), formatia FC Kaiserslautern, din liga a doua, in semifinalele competitiei, informeaza Kicker. continuă pe România Liberă

Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei. Un nou duel cu Dortmund

Echipa Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul 5-1 2-0), formatia FC Kaiserslautern, din liga a doua, in semifinalele competitiei, informeaza Kicker. In ultimul act, bavarezii vor da piept din nou cu Dortmundul lui Klopp.

Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei

Bayern Munchen ramane in cursa pentru a doua tripla consecutiva, dupa ce s-a calificat in finala Cupei Germaniei. Echipa antrenata de Pep Guardiola a cucerit deja titlul in Bundesliga si este calificata in.

VIDEO Borussia Dortmund s-a calificat in finala Cupei Germaniei

Borussia a obtinut, marti, calificarea in finala Cupei Germaniei la fotbal, dupa ce a invins, scor 2-0, pe Wolfsburg. Meciul s-a desfasurat pe Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund va juca finala Cupei Germaniei pentru a doua oara in ultimii trei ani

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, Borussia Dortmund va juca in finala Cupei Germaniei, trofeu pe care l-a cucerit de trei ori pana in prezent. Echipa antrenata de Jurgen Klopp a confirmat perioada foarte bun.

Bayern Munchen ajunge in finala Cupei Germaniei

Bayern Munchen va lupta pe 17 mai cu trofeul Cupei Germaniei pe masa in finala de la Berlin dupa 5-1 in semifinala cu cei de la Kaiserslautern.

Rennes s-a calificat in finala Cupei Frantei

Rennes are sansa de a pune capat unei perioade de 43 de ani fara trofeu, dupa ce s-a calificat in finala Cupei Frantei. in semifinala disputata pe Stade de la Route din Lorient, Rennes a invins cu 3-2 pe.

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa 1-1 cu Dinamo

Formatia Steaua a terminat la egalitate, joi seara, pe Arena Nationala, scor 1-1 1-0), cu echipa Dinamo, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana, si s-a calificat in finala competitiei.

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a incheiat cu scorul de 1-1 partida cu Dinamo

Formatia Steaua a terminat la egalitate, joi seara, pe Arena Nationala, scor 1-1 1-0), cu echipa Dinamo, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana. Steaua s-a calificat, astfel, in finala .

Astra Giurgiu s-a calificat in premiera in finala Cupei Romaniei

Golul marcat de Paul Papp in al patrulea minut de prelungire a adus Astrei Giurgiu prima calificare in finala Cupei Romaniei. Dupa 0-0 in meciul tur, Astra a castigat cu 2-1 pe teren propriu in fata celor de la.

A fost sau nu ofsaid la golul care a calificat-o pe Astra Giurgiu in finala Cupei Romaniei?

Salvarea Astrei Giurgiu in meciul cu Petrolul Ploiesti s-a numit Paul Papp, fotbalist care a inscris in ultimele secunde de prelungire, calificandu-si echipa in finala Cupei Romaniei. Reusita jucatorului a fost analizata indelung, asupra ei planand suspiciuni de ofsaid.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )