Libnet.ro
UNICEF

18:00

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa 1-1 cu Dinamo

Antena3 Antena3,
Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa 1-1 cu Dinamo

Formatia Steaua a terminat la egalitate, joi seara, pe Arena Nationala, scor 1-1 1-0), cu echipa Dinamo, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana, si s-a calificat in finala competitiei. continuă pe Antena3

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a incheiat cu scorul de 1-1 partida cu Dinamo

Formatia Steaua a terminat la egalitate, joi seara, pe Arena Nationala, scor 1-1 1-0), cu echipa Dinamo, in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana. Steaua s-a calificat, astfel, in finala .

Astra Giurgiu s-a calificat in premiera in finala Cupei Romaniei

Golul marcat de Paul Papp in al patrulea minut de prelungire a adus Astrei Giurgiu prima calificare in finala Cupei Romaniei. Dupa 0-0 in meciul tur, Astra a castigat cu 2-1 pe teren propriu in fata celor de la.

Dinamo - Steaua, 1-1, in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa 1-1 pe National Arena, unde gazda a fost Dinamo. in tur fusese 5-2 pentru oamenii lui Laurensiu Reghecampf. Steaua va juca, in ultimul act al competitiei, cu Astra, calificata dupa 2-1 cu Petrolul.

Ioan Niculae o vrea pe Dinamo in finala Cupei Romaniei

Ioan Niculae a declarat dupa calificarea formatiei sale, Astra Giurgiu, in finala Cupei Romaniei ca doreste sa intalneasca pe Dinamo in meciul pentru trofeu.

Petrolul si Astra se bat pentru un loc in finala Cupei Romaniei. Palmaresul celor doua echipe in aceasta competitie

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti isi disputa miercuri seara, de la ora 20. 30 in direct la Pro TV), un loc in finala Cupei Romaniei. Partida pleaca de la scorul de 0-0, inregistrat in tur, la Ploiesti.

Nu e finala pana nu e final: Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei cu un gol in ultimele secunde

Astra s-a calificat miercuri seara in finala Cupei Romaniei invingand Petrolul Ploiesti cu 2-1, gratie unui gol marcat in minutul 4 suplimentar. La 1-1, elevii lui Lucescu erau calificati, insa golul Astrei a calificat echiipa giurgiuveana in ultimele secunde de joc. In tur fusese 0-0.

Steaua termina la egalitate cu Dinamo si isi da intalnire cu Astra in finala Cupei Romaniei

Steaua a acces in ultimul act al Cupei Romaniei, 6-3 scor general 5-2 in tur, 1-1 la retur), acolo unde va da peste Astra Giurgiu intr-o reeditare a luptei ce se dadea la titlu undeva in luna decembrie. Cristi Tanase a deschis scorul in prima parte, pentru ca Matei sa stabileasca scorul final in minutul 87, cand stelistii erau deja cu gandul la realizarea eventului.

Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei. Un nou duel cu Dortmund

Echipa Bayern Munchen s-a calificat in finala Cupei Germaniei, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul 5-1 2-0), formatia FC Kaiserslautern, din liga a doua, in semifinalele competitiei, informeaza Kicker. In ultimul act, bavarezii vor da piept din nou cu Dortmundul lui Klopp.

Reactii dupa calificarea surpriza a Astrei in finala Cupei Romaniei. Pe cine isi doresc giurgiuvenii ca adversari

Astra Giurgiu a reusit surpriza in meciul retur cu Petrolul Ploiesti, din Cupa Romaniei si s-a calificat in finala, dupa ce a invins cu 2-1. Cea de-a doua participanta a ultimului act din competitie se va hotari joi, lupta dandu-se intre Steaua si Dinamo.

Toate reactiile dupa calificarea surpriza a Astrei Giurgiu in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu a reusit surpriza in meciul retur cu Petrolul Ploiesti, din Cupa Romaniei si s-a calificat in finala, dupa ce a invins cu 2-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )