Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bazinul Olimpia din Sibiu, inchis din cauza unor probleme majore privind securitatea si igiena

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bazinul Olimpia din Sibiu, inchis din cauza unor probleme majore privind securitatea si igiena

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului CJPC) Sibiu au dispus, marti, inchiderea Bazinului Olimpia, unde o fetita de zece ani s-a accidentat la antrenamentele de inot, dupa ce au constatat probleme majore privind. continuă pe Wall-Street Ro

Bazinul Olimpia din Sibiu, unde o fetita de 10 ani s-a accidentat grav, a fost inchis

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului CJPC) Sibiu au dispus, marti, inchiderea Bazinului Olimpia, unde o fetita de zece ani s-a accidentat la antrenamentele de inot, dupa ce au.

Ministerul Sportului face ancheta la un bazin din Sibiu

Conducerea Ministerului Tineretului si Sportului a dispus efectuarea unei anchete disciplinare in cazul instructorilor de inot si administratiei bazinului Olimpia din Sibiu, unde o fetita s-a accidentat grav la un antrenament, relateaza Mediafax.

Fetita de zece ani accidentata grav in timpul antrenamentului de inot a fost operata. Politia din Sibiu a deschis o ancheta in acest caz

Fetita de zece ani care s-a accidentat grav in timpul antrenamentului de inot la bazinul Olimpia din Sibiu a fost operata, iar medicii de la Spitalul de Pediatrie spun ca este in stare buna, in timp ce Politia s-a autosesizat si a deschis o ancheta in acest caz, transmite Mediafax.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara din cauza unor accidente, alunecari de teren sau lucrari in trafic

Circulatia pe mai multe drumuri din tara este intrerupta sau se circula cu restrictii de viteza din cauza unor accidente rutiere, alunecari de teren sau lucrari la carosabil.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )