Libnet.ro
UNICEF

05:00

BCE mentine dobanda cheie la minimul record de 0,05%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCE mentine dobanda cheie la minimul record de 0,05%

Banca Centrala Europeana BCE) a mentinut, joi, dobanda de politica monetara la nivelul minim record de 0,05%, in linie cu asteptarile analistilor, informeaza Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

BCE mentine dobanda cheie la minimul record de 0,05%

Banca Centrala Europeana BCE) a mentinut, joi, dobanda de politica monetara la nivelul minim record de 0,05%, in linie cu asteptarile analistilor, informeaza Mediafax.

BCE mentine neschimbata, la 0,05%, principala dobanda de interventie

Banca Centrala Europeana BCE) a mentinut neschimbata joi dobanda de interventie, la 0,05%, minimul istoric stabilit in septembrie, a anuntat un purtator de cuvant citat de AFP.

Banca centrala Europeana a mentinut dobanda de politica monetara la minimul record de 0,05%

Banca Centrala Europeana BCE) a mentinut, joi, dobanda de politica monetara la nivelul minim record de 0,05%, in linie cu asteptarile analistilor. Mario Draghi, presedintele BCE, va sustine astazi o conferinta de presa in care va anunta masuri de politica monetara suplimentare, iar investitorii anticipeaza ca acesta va prezenta un program pentru cumpararea de obligatiuni in valoare de pana la 1. 100 miliarde de euro.

LIVE. UPDATE: BCE va cumpara active de peste 1.300 de miliarde de euro. Mentine dobanda de politica monetara. Dobanzile pe interbancar au scazut la Bucuresti

Banca Central Europeana va injecta in economia europeana peste o mie de miliarde de euro pana la sfarsitul anului 2016, adica 50 de miliarde de euro pe luna, in incercarea de a opri deflatia si a trece pe crestere economia statelor din zona euro. Merkel: Deciziile BCE nu trebuie sa devieze cursul reformelor in tarile europene DAVOS MEDIAFAX) - Deciziile Bancii Centrale Europene BCE) nu trebuie sa devieze cursul reformelor in tarile europene, a declarat joi, la Davos, cancelarul german Angela Merkel, inainte de anuntarea unei decizii istorice de politica monetara a institutiei, relateaza AFP. Decizia BCE nu trebuie sa abata din drum reformele necesare pentru guvernele europene, a spus Merkel la Forumul Economic Mondial de la Davos. BCE a mentinut, joi, dobanda de politica monetara la nivelul minim record de 0,05%, in linie cu asteptarile analistilor, iar presedintele BCE, Mario Draghi, urmeaza sa anunte un program de achizitii de obligatiuni de pana la 1. 100 de miliarde de euro, pentru sustinerea economiei zonei euro.

Banca centrala a Canadei taie, in mod surprinzator, dobanda cheie

Banca centrala a Canadei a decis ieri, in mod surprinzator, sa taie dobanda pentru creditele overnight cu un sfert de punct procentual, la 0,75%, guvernatorul institutiei, Stephen Poloz, urmarind astfel sa compenseze impactul negativ pe care il are asupra economiei declinul cotatiilor petroliere.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )