Libnet.ro
UNICEF

01:05

BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit cel mai mare plafon pentru creditele Prima Casa din noua etapa a programului guvernamental, de 220 milioane lei, din care 70 milioane lei sunt pentru achizitia de locuinte construite de ANL, finantarile fiind. continuă pe Wall-Street Ro

Paradox romanesc. Alocam cei mai putini bani pentru sanatate din Europa, dar avem mai ...

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul Romaniei in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

Ai un IMM? Sunt mai multi bani pentru schema de minimis

Guvernul a aprobat majorarea bugetului pentru ajutoarele de minimis acordate IMM-urilor care fac investitii, de la 400 milioane lei la 500 milioane lei 125 milioane euro), plata ajutorului efectuandu-se pana la finele anului 2015, in loc de 2016, cum.

Romanii cheltuie mai multi bani pe benzina decat pe carti si ziare

Romanii dau mai multi bani pe benzina decat pe carti, ziare si alte produse de papetarie. Potrivit datelor Institutului National de Statistica o gospodarie a cheltuit lunar, in medie, aproape 50 de lei pe.

Romania are cel mai mic buget pentru sanatate din Europa.

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Bani putini. Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

Deputatii UDMR Duvaz, Arpad si Karoly, cei mai longevivi din Parlament

Bogdan Niculescu-Duvaz, Marton Arpad si Kerekes Karoly sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei. Iar daca vorbim de partide, UDMR are cei mai multi veterani in Camera Deputatilor. Legislativul.

Deputatii UDMR Duvaz, Arpad si Karoly, cei mai longevivi din Parlament (VIDEO)

Bogdan Niculescu-Duvaz, Marton Arpad si Kerekes Karoly sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei. Iar daca vorbim de partide, UDMR are cei mai multi veterani in Camera Deputatilor. Legislativul.

SCANDAL in armata. Mai multi militari ar fi dat spaga pentru a fi trimisi in Afganistan

Mai multi militari sunt banuiti ca ar fi dat spaga pentru a ajuge in teatrele de operatiuni din Afganistan. Mircea Dusa a trimis corpul de control al MApN sa verifice daca au fost respectate criteriile.

VIDEO SUA: Mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa din Louisiana, inghiti de un crater urias

Un crater urias aparut in Louisiana a inghitit, in mai putin de jumatate de minut, mai multi copaci dintr-o zona mlastinoasa, transmite BBC. In imaginile filmate de un reprezentant al administratiei locale se poate observa cum copacii se inclina usor, iar apoi sub trasi sub apa.

Cine sunt cei mai longevivi deputati din Parlament.

Bogdan Niculescu-Duvaz PSD), Marton Arpad si Kerekes Karoly UDMR) sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei, informeaza Mediafax. Cei trei au devenit deputati incepand cu anul 1990, adica se afla la al saptelea mandat de parlamentar, ceea ce inseamna ca nu au ratat niciodata alegerile parlamentare. Kerekes Karoly este deputat UDMR de Mures, Marton Arpad reprezinta judetul Covasna, iar Bogdan Niculescu-Duvaz este, la acest moment, deputat PSD de Arges. UDMR, partidul cu cei .

TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

Fostul sportiv Dezso Gyarmati, considerat unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor, a incetat din viata, la varsta de 85 de ani, a anuntat, luni, Federatia Ungara de Polo, informeaza Mediafax. Nascut la 23 octombrie 1927, la Miskolc, Gyarmati a fost selectionat de 108 ori in nationala Ungariei, cu care a devenit triplu campion olimpic. Dezso Gyarmati este singurul sportiv ungar care a participat la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat de fiecare data o .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )