Libnet.ro
UNICEF

19:30

BEC a finalizat procesul verbal cu rezultatele finale de la Prezidentiale: Klaus Iohannis 54,43%, Victor Ponta - 45,56%

B1 B1,
BEC a finalizat procesul verbal cu rezultatele finale de la Prezidentiale: Klaus Iohannis 54,43%, Victor Ponta - 45,56%

Biroul Electoral Central a finalizat procesul-verbal privind centralizarea rezultatelor votului din turul II al prezidentialelor. Klaus Iohannis a obtinut 6. 769 voturi valabil exprimate 54,43%), iar Victor. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014. Rezultatele finale au fost publicate de BEC: cea mai mare diferenta de voturi a fost in Deva

Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale au fost publicate de Biroul Electoral Central BEC). A fost finalizata centralizarea rezultatelor votului din turul II al prezidentialelor, iar procesul verbal a fost transmis Curtii Constitutionale a Romaniei. Potrivit statisticilor, cea mai mare diferenta la numarul de voturi inregistrata in judetul Hunedoara a fost in Deva.

BEC A FINALIZAT centralizarea rezultatelor votului pentru alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) a finalizat procesul-verbal privind centralizarea rezultatelor votului din turul II al prezidentialelor, potrivit caruia Klaus Iohannis este declarat castigator al scrutinului,.

Rezultatele finale provizorii ale turului II: Iohannis-54,43%, Ponta-45,56%. Procesul verbal FINAL, JOI

Biroul Electoral Central a publicat, miercuri, rezultatele finale provizorii ale turul II al alegerilor prezidentiale, dupa centralizarea datelor primite de la toate cele 18. 847 de sectii de votare.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale in fiecare localitate din Romania

Klaus Iohannis a castigat alegerile pentru presedintia Romaniei pe 16 noiembrie, contabilizand nu mai putin de 6. 769 voturi, adica 54,43%. Din cele 3. 200 de unitati administrativ teritoriale UAT-uri) din tara, Iohannis si-a adjudecat locul I in doar 1. 401, marea majoritate din mediul urban sau cu populatie mai numeroasa. In 833 de UAT-uri, Iohannis a obtinut un scor de peste 60%. De cealalta parte, Victor Ponta a obtinut peste 50% in 1. 784 comune si orase, marea majoritate din Moldova, Muntenia si Oltenia. De remarcat zone mai omogene precum Suceava, Bucuresti-Ilfov-Prahova sau Dobrogrea unde rezultatele pentru cei doi candidati au variat de la localitate la localitate, per total pe judet) castigand insa Iohannis.

HARTA ELECTORALA - REZULTATELE FINALE LA ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014. www. antena3. ro iti pune la dispozitie si o HARTA ELECTORALA INTERACTIVA cu toti.

Rezultate finale diaspora: Klaus Iohannis 89,73%, Victor Ponta 10,26%. Victor Ponta, castigator doar in Palestina

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 89,73% 338873 voturi) din voturile romanilor din strainatate in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 10, 26% dintre acestia, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Biroului Electoral Central. Mentionam ca Victor Ponta a castigat alegerile intr-o singura tara din diaspora, in Palestina, obtinand 10 din 19 voturi.

Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Calin Matei, presedintele executiv al PSD Maramures, a demisionat luni dimineata din funtie, nemultumit de rezultatele obtinute in judet. in judetul Maramures candidtul PSD, Victor Ponta, a fost invins de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferenta de 20 de procente.

UPDATE Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Calin Matei, presedintele executiv al PSD Maramures, a demisionat luni dimineata din funtie, nemultumit de rezultatele obtinute in judet. in judetul Maramures candidtul PSD, Victor Ponta, a fost invins de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferenta de 20 de procente.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )