Libnet.ro
UNICEF

01:05

Becali si Negoita vor primi cateva sute de euro in plus de la stat, pentru terenurile expropriate din Voluntari

Adevărul Adevărul,
Becali si Negoita vor primi cateva sute de euro in plus de la stat, pentru terenurile expropriate din Voluntari

Mai multi proprietari de terenuri din Voluntari ar putea primi in total 108. 200 de lei 24. 000 de euro) de la Guvern, in plus fata de sumele deja primite, pentru exproprierea unor terenuri in vederea construirii autostrazii Bucuresti-Ploiesti. Printre acesti proprietari se numara Gigi Becali si Robert Negoita, care ar primi impreuna 740 de euro. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a: Vor primi manuale GRATUITE

Elevii de la clasele XI si XII vor primi manuale gratuite, pentru prima data in 26 de ani, iar saptamana aceasta Ministerul Educatiei va negocia cu reprezentantii editurilor, apoi de luni urmeaza sa.

Proiect pilot: Elevii din 22 de scoli din tara vor primi masa calda, in anul scolar 2016-2017. Cine sunt beneficiarii

Elevii din invatamantul primar si gimnazial din 22 de unitati scolare vor primi, potrivit unui proiect pilot, aflat in dezbatere publica, un pachet alimentar sau masa calda in limita a 7 lei. Proiectul de ordonanta este elaborat de Ministerul Educatiei in colaborare cu Ministerul Finantelor Publice.

1 august, ziua pensiilor speciale. Cati bani vor primi in plus parlamentarii

Data de 1 august poate fi declarata ziua nationala a pensiilor speciale. De luni, sute de fosti parlamentari vor incasa sume importantepentru efortul de a ne fi reprezentat. Cei care au avut un mandat.

Elevii vor primi 1.000 de lei de la stat! Trebuie sa respecte o singura conditie

Elevii care au obtinut rezultate remarcabile la examenele de Bacalaureat sau Evaluare Nationala vor fi recompensati pentru mediile de 10, scrie cancan. ro. Mai exact, Consiliul General al Capitalei a aprobat.

650 de mii de bugetari vor primi salarii majorate de la 1 august

In jur de 650 de mii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale incepand de luni, 1 august, impactul bugetar fiind de 870 de milioane pentru anul acesta si de 2,6 miliarde lei pentru anul urmator.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )