Libnet.ro
UNICEF

01:05

Berevoianu, Moisescu si Semenescu, pusi sub control judiciar de Tribunalul Prahova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Berevoianu, Moisescu si Semenescu, pusi sub control judiciar de Tribunalul Prahova

Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, informeaza Agerpres. Magistratii instantei de fond au respins, ieri, propunerea procurorilor DNA Ploiesti privind arestarea preventiva a celor trei inculpati si a dispus fata de acestia masura controlului judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul de coruptie Apa Nova: Trezorierul PNL, consilierul lui Oprescu si Semenescu au fost eliberati si pusi sub control judiciar

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier PNL Vlad Moisescu si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, care intermedia legatura cu grupul francez Veolia, retinuti de DNA in dosarul de coruptia Apa Nova, au fost eliberati sub control judiciar, a decis, vineri, Tribunalul Prahova.

Lotul Apa Nova, pus sub control judiciar de Tribunalul Prahova

ACTUALIZARE 19:40 Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Acuzatii din dosarul Apa Nova, eliberati din arest si plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva

Acuzatii din dosarul Apa Nova au fost eliberati vineri seara. Cei trei, doi oameni de afaceri si un functionar public, au fost plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva,.

iCCJ: Elena Udrea ramane sub control judiciar si cu interdictia de a parasi tara

Judecatorii iCCJ au decis ca fostul ministrul al Dezvoltarii Elena Udrea sa ramana sub control judiciar in dosarul Gala Bute si cu interdictia de a parasi tara. De asemenea, instanta suprema a mentinut c.

Dosarul Apa Nova: Berevoianu si Semenescu, sub control judiciar

Costin Berevoianu, fostul consilier al primarului Sorin Oprescu, Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, retinuti de DNA Ploiesti in dosarul de coruptie in care este vizata compania Apa Nova, au fost pusi sub.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv. Tribunalul Bucuresti a respins cererea de cercetare sub control judiciar

SorinOprescu va ramane in arest preventiv in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi primit 25. 000 de euro. Tribunalul Bucuresti a respins cererea edilului ca masura arestului .

Elena Udrea ramane sub control judiciar

Berevoianu, Moisescu si Semenescu, retinuti de DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 22:15 Omul de afaceri Ovidiu Semenescu, reprezentant neoficial al unui grup de firme strain din care face parte si SC Apa Nova SA, la data faptelor, a fost retinut azi de procurori, alaturi de fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, si de fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu, informeaza un comunicat DNA. * ACTUALIZARE 11:00 Directorul general adjunct Apa Nova: Procurorii au cerut contracte comerciale din perioada 2008-2015 * ACTUALIZARE 09:46 Procurorii ridica documente si de la Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 din Bucuresti * DNA a ridicat documente de la sediul central Apa Nova.

Pestii mari din dosarul Apa Nova: Moisescu, Berevoianu si Semenescu, RETINUTI

Procurorii DNA Ploiesti i-au retinut pe Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Semenescu pentru trafic de influenta /cumparare de influenta in derularea contractelor Apa Nova Bucurest. Berevoianu este consilierul primarului general Sorin Oprescu si fost director Apa Nova.

UPDATE: Moisescu, Berevoianu si Semenescu, RETINUTI in mega-scandalul Apa Nova, Dimineata, procurorii au ridicat acte de la primariile Capitalei si Sectorului 1.

Procurorii DNA Ploiesti i-au retinut pe Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Semenescu pentru trafic de influenta /cumparare de influenta in derularea contractelor Apa Nova Bucurest. Berevoianu este consilierul primarului general Sorin Oprescu si fost director Apa Nova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )