Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elena Udrea ramane sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Elena Udrea ramane sub control judiciar

Elena Udrea ramane sub control judiciar. continuă pe Antena3

iCCJ: Elena Udrea ramane sub control judiciar si cu interdictia de a parasi tara

Judecatorii iCCJ au decis ca fostul ministrul al Dezvoltarii Elena Udrea sa ramana sub control judiciar in dosarul Gala Bute si cu interdictia de a parasi tara. De asemenea, instanta suprema a mentinut c.

Acuzatii din dosarul Apa Nova, eliberati din arest si plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva

Acuzatii din dosarul Apa Nova au fost eliberati vineri seara. Cei trei, doi oameni de afaceri si un functionar public, au fost plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva,.

Dosarul de coruptie Apa Nova: Trezorierul PNL, consilierul lui Oprescu si Semenescu au fost eliberati si pusi sub control judiciar

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier PNL Vlad Moisescu si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, care intermedia legatura cu grupul francez Veolia, retinuti de DNA in dosarul de coruptia Apa Nova, au fost eliberati sub control judiciar, a decis, vineri, Tribunalul Prahova.

Lotul Apa Nova, pus sub control judiciar de Tribunalul Prahova

ACTUALIZARE 19:40 Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Doi angajati MAE, sub control judiciar pentru luare de mita de la o firma pentru contracte

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe MAE) sunt cercetati de DNA sub control judiciar, fiind suspectati ca au cerut si au primit peste 13. 000 de euro de la reprezentantii unei firme, pentru atribuirea unor contracte de lucrari cu Accademia di Romania din Roma, arata un comunicat al DNA, remis azi redactiei.

Doi angajati ai MAE, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru luare de mita si abuz in serviciu

Doi angajati ai ministerului Afacerilor Externe MAE) au fost plasati sub control judiciar, fiind urmariti penal pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Procurorii.

Doi angajati ai MAE, sub control judiciar pentru MITA

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe MAE) sunt cercetati de DNA sub control judiciar, intrucat sunt suspectati ca au cerut si au primit o masina si peste 13. 000 de euro de la reprezentantii unei firme, pentru atribuirea unor contracte de lucrari cu Accademia di Romania din Roma, conform DNA.

Reteaua retetelor false era condusa din inchisoare. Seful Penitenciarului Focsani, sub control judiciar si sase medici, retinuti

13 persoane au fost retinute, pana in prezent, in dosarul eliberarii retetelor false. Printre persoanele retinute, se numara si sase medici. Seful Penitenciarului Focsani a fost eliberat sub control judiciar.

Elena Udrea afla vineri daca scapa de controlul judiciar: Nu ai unde sa fugi. Te aduce in 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales in cazul unui parlamentar (VIDEO)

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, aflata sub control judiciar, in dosarul Gala Bute afla azi daca aceasta masura in cazul sau va fi ridicata. Udrea a venit astazi la sediul.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv. Tribunalul Bucuresti a respins cererea de cercetare sub control judiciar

SorinOprescu va ramane in arest preventiv in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi primit 25. 000 de euro. Tribunalul Bucuresti a respins cererea edilului ca masura arestului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )