Libnet.ro
UNICEF

11:15

BERLINALA 2018. Lista premiilor pentru competitia oficiala a celei de-a 68-a editii

B1 B1,
BERLINALA 2018. Lista premiilor pentru competitia oficiala a celei de-a 68-a editii

Cea mai asteptata competitie a momentului si-a desemnat sambata seara castigatorii. Premiile celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin au fost decernate in prezenta a. continuă pe B1

BERLINALA 2018. Filmul Adinei Pintilie castiga Ursul de Aur. Lista completa a premiilor

BERLINALA 2018 Premiile celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin au fost decernate sambata seara, in cadrul unei ceremonii de gala, in prezenta a numeroase vedete. Juriul.

Berlinala 2018. Pelicula Nu ma atinge-ma/Touch me not a regizoarei romance Adina Pintilie castiga Ursul de Aur. Cel mai bun film din competitie

Pelicula Nu ma atinge-ma/ Touch me not, a regizoarei romance Adina Pintilie, a castigat sambata Ursul de Aur, fiind desemnata cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei. Filmat pe o.

Berlinala 2018 - Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur. Lista completa a castigatorilor

Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Berlin. Pelicula a obtinut si premiul special pentru cel mai bun lungmetraj de debut.

UPDATE Berlinala 2018: Filmul Nu ma atinge-ma, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur

Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Berlin.

Nu ma atinge-ma, regizat de Adina Pintilie, premiat cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la Berlinala 2018

UPDATE:Lungmetrajul Alinei Pintilie a luat si premiul Ursul de Aur, trofeul acordat pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de la Berlin. Pelicula Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, regizat de.

PRIMA CASA 2018. Lista bancilor de la care puteti obtine credite

PRIMA CASA 2018 Programul Prima Casa 2018 a fost lansat oficial, dupa ce Ministerul Finantelor a dat acordul pentru distribuirea plafonului de 2 miliarde de lei, potrivit unui anunt al Fondului National de.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Vesti proaste pentru Romania din PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Echipajul feminin de bob-2 al Romaniei, alcatuit din Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, ocupa locul 16 dupa primele doua manse, desfasurate marti, la Jocurile Olimpice de.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Situatie teribila pentru Coreea de Nord la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Coreea de Nord va pleca de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang cu tolba goala, dupa ce a ratat ultima sa oportunitate la podium la short-track, relateaza agentia.

ORE SUPLIMENTARE 2018. Sanctiuni dure pentru angajati

Regimul juridic al muncii suplimentare este tratat in Codul muncii, unde se prevad contextul in care se poate munci peste program, cum trebuie recompensati salariatii si cine nu poate sa.

Dificultati in achitarea costurilor pentru educatia oficiala in Grecia, Cipru, Romania si Croatia

In 15 state membre ale Uniunii Europene, cel putin una din doua gospodarii a raportat in 2016 dificu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )