Libnet.ro
UNICEF

07:45

Berlinul vrea reluarea discutiilor dintre NATO si Rusia in privinta conflictului din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Berlinul vrea reluarea discutiilor dintre NATO si Rusia in privinta conflictului din estul Ucrainei

Germania a transmis la reuniunea la Bruxelles a ministrilor de Externe din cadrul NATO un document neoficial in care indeamna la o intalnire rapida a Consiliului NATO-Rusia in care se cere relansarea dialogului direct intre NATO si Rusia, acuzata de Occident ca sustine militar separatistii din estul Ucrainei, ceea ce Moscova dezminte, a anuntat o sursa diplomatica. continuă pe România Liberă

Germania vrea relansarea dialogului intre NATO si Rusia

Berlinul a indemnat marti la relansarea dialogului direct intre NATO si Rusia, acuzata de Occident ca sustine militar separatistii din estul Ucrainei, lucru dezmintit de Moscova. Germania a transmis, in.

Germania vrea sa relanseze dialogul NATO-Rusia, Europa de Est se impotriveste

Germania a pledat marti pentru relansarea dialogului direct intre Alianta atlantica si Moscova, cazut la un nivel inferior celui din perioada Razboiului Rece, dupa izbucnirea crizei ucrainene, dar o serie de tari aliate, in special Europa de Est, se opune cu fermitate, scrie AFP.

UNPR vrea reluarea dezbaterilor privind impozitarea marilor averi si scaderea varstei de vot la 16 ani

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, marti, ca partidul sau vrea sa reintroduca in dezbaterea parlamentara proiectele legislative privind taxarea marilor averi si reducerea varstei de vot de la 18 ani la 16 ani, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )