Libnet.ro
UNICEF

20:15

Betano intra in forta pe piata de pariuri online din Romania

Online Sport Online Sport,
Betano intra in forta pe piata de pariuri online din Romania

Joi, s-a lansat pe piata din Romania o noua agentie de jocuri online, BETANO. com. Cu servicii rapide si usor de folosit, precum si o comanda vocala pentru aplicatia de iOS - o premiera mondiala in domeniul pariurilor online, dar si o oferta extrem de bogata de pariuri si live streaming, Betano isi propune sa devina pe termen scurt sau mediu sa intre in topul caselor online de pariuri din Romania. continuă pe Online Sport

Franta investigheaza Facebook si Google pentru posibile probleme antitrust pe piata publicitatii online

Autoritatea pentru concurenta din Franta a deschis o investigatie pentru posibile probleme antitrust legate de pozitia dominanta a Facebook si Google pe piata publicitatii online, relateaza MarketWatch, preluata de News. ro.

Eroare sau necunoastere? Harta care ii poate ajuta pe imigrantii din Romania, editata numai in limba romana

Centrul de Documentare si Cercetare in Domeniul Integrarii Imigrantilor CDCDI) a realizat o harta pentru a ajuta imigrantii din Romania. Dar se pare ca acestia trebuie sa stie limba romana pe.

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Ce presupune acest lucru (VIDEO)

Schema curierului fals este cel mai nou tip de inselatorie din Romania. Pana acum cel putin 5 bucuresteni au cazut in plasa. Oamenii au scos la vanzare pe internet, laptopuri sau.

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), potrivit unor surse din presa.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit

Cea mai batrana femeie din Romania, Margit Szemenyei, in varsta de 108 ani, a murit, scrie DC News. Anul trecut in luna august Margit Szemenyei a fost sarbatorita la varsta.

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

Studiu BSA. Utilizatorii de calculatoare din Romania folosesc software nelicentiat la cote alarmante

Cel mai recent studiu global referitor la software al BSA releva faptul ca utilizatorii de calculatoare din Romania folosesc software nelicentiat la cote alarmante, in ciuda faptului ca a fost demonstrata o legatura stransa intre software-ul nelicentiat si atacurile informatice.

Campania electorala de anul acesta a saracit artistii din Romania

Artistii din muzica romaneasca au avut, se pare, cel mai mult de pierdut la capitolul finante, anul acesta, dupa ce s-au interzis concertele din campania electorala. Unii castigau in trecut chiar si peste 100. 000 de euro in cateva luni.

Miracol din Romania: Descoperirea care a uimit cercetatorii lumii

Pestera Movile a impresionat cercetatorii din toata lumea. O pestera din Romania este considerata una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolata de mediul exterior pentru.

Plantele medicinale din Romania, la mare cautare in Europa si America: Arnica se vinde si cu 40 de euro/kilogram

Efectele benefice ale plantelor medicinale au dus la o explozie a popularitatii acestora. Acest lucru este confirmat de numarul tot mai mare de cereri atat din Romania cat si din strainatate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )