Libnet.ro
UNICEF

01:05

Beyonce, data in judecata pentru plagierea unei melodii. Daunele morale ajung la sapte milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Beyonce, data in judecata pentru plagierea unei melodii. Daunele morale ajung la sapte milioane de dolari

Cantareata americana Beyonce a fost data in judecata pentru plagierea melodiei XO. Artistei i se cer daune morale in valoare de sapte milioane de dolari . continuă pe România Liberă

Director adjunct din APIA, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA au trimis-o in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe Gherghisan Cristina, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, la data faptelor, pentru trei infractiuni de luare de mita.

Doi vamesi din Bihor, trimisi in judecata pentru ca nu au amendat un agent economic

Doi inspectori vamali de la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale Bihor au fost trimisi in judecata pentru ca nu au amendat cu 20. 000 de lei un agent economic si nu au confiscat de la acesta.

Papa Franceso: Biserica poate stabili o data fixa pentru Paste

Papa Francesco a anuntat ca Vaticanul este dispus sa stabileasca o data fixa pentru toti crestinii, ca acestia sa sarbatoreasca Pastele in aceeasi zi, precizeaza Corriere della Sera.

Fostul sef al Politiei Rutiere a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor: Lucian Dinita, comisar sef de politie, director al Directiei Politiei Rutiere din cadrul I. , la data comiterii faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta; Gheorghe Deaconeasa, om de afaceri, cu privire la savarsirea infractiunii de cumparare de influenta; Maricel Ilie, vicepresedinte si membru in Comitetul Executiv Regional al Asociatiei Internationale a Politistilor - Sectia Romana - Regiunea 1 Bucuresti, la data comiterii faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la cumparare de influenta, potrivit unui comunicat DNA.

Cristina Gherghisan, fost director adjunct APIA, trimisa in judecata pentru luare de mita: un smartphone si mai multe sume de bani

Cristina Gherghisan, fost director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea, in sarcina careia s-a retinut savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, a fost trimisa in judecata.

Directoarea adjuncta APIA Tulcea, trimisa in judecata pentru luare de mita

Directoarea adjuncta a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, Cristina Gherghisan, a fost trimisa in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzata de trei infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat al DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )