Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bianca Dragusanu, din nou in rochia de mireasa: Casa de piatra! (VIDEO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu, din nou in rochia de mireasa: Casa de piatra! (VIDEO)

Bianca Dragusanu a imbracat din nou rochia de mireasa, iar complimentele nu au intarziat sa apara! Aflata intr-un atelier de rochii, blonda a probat o rochie de mireasa superba, cu. continuă pe B1

Bianca Dragusanu a PARTICIPAT acum 15 ani la Din dragoste. Ce spune vedeta despre cum arata atunci (FOTO)

Bianca Dragusanu participa la emisiunea Din dragoste, acum 15 ani, prezentata de Mircea Radu, in incercarea de a-si cuceri iubitul de atunci, un tanar pe nume Mihai, dupa care.

Bianca Dragusanu a PARTICIPAT acum 15 ani la Din dragoste. INCREDIBIL cum arata vedeta atunci (FOTO)

Bianca Dragusanu participa la emisiunea Din dragoste, acum 15 ani, prezentata de Mircea Radu, in incercarea de a-si cuceri iubitul de atunci, un tanar pe nume Mihai, dupa care.

Catalin Ivan SARE din nou LA GATUL CONDUCERII PSD. Un CEx responsabil al trebui sa ii ceara demisia lui...

Europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan ataca din nou conducerea PSD. El sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca membrii Comitetului Executiv National CEx) al PSD ar trebui sa ceara, in.

Caru' cu vedete:Ce se va intampla cu fosta prezentatoarea de la Acces direct; Ce spune Gabi Cristea despre revenirea la TV; Bianca Dragusanu, scandal monstru pe Facebook

Din ce cauza a murit Elvis Presley. Elvis Presley ar fi implint varsta de 83 de ani, daca n-ar fi murit acum 40 de ani. Ramane insa. Cum si-a ascuns Angelina Jolie silueta la Globurile de Aur. Cine a fost partenerul ei. Suspectata ca ar fi slabit foarte mult in.

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul.

Sexy-blonda a comis-o din nou! Alina s-a iMBATAT CRITA, incalcand interdictiile impuse de judecatori (VIDEO)

Sexy-blonda din Arges, prinsa gonid beata la volanul masinii sale in mai multe randuri, incalca regulile date de judecatori. Desi sentinta ii interzice sa intre in localuri unde.

Edmond Talmacean loveste din nou: Cum s-a dat in spectacol in Florenta politicianul dansator (VIDEO)

Michael Jackson de PDL nu renunta la pasiunea pentru dans in ciuda faptului ca a cam iesit din atentia publicului dupa ce nu a mai obtinut nicio functie politica importanta. Edmond.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )