Libnet.ro
UNICEF

21:31

Bianca Dragusanu, mesaj clar catre Gabi Badalau. Afaceristul nu se astepta la asta

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, mesaj clar catre Gabi Badalau. Afaceristul nu se astepta la asta

Bianca Dragusanu pare sa isi fi gasit linistea in bratele lui Gabi Badalau. Dupa multe relatii esuate, ultima fiind cu Alex Bodi, blondina este mai fericita ca niciodata. Bianca Dragusanu, indragostita de Gabi Badalau. Ce mesaj i-a transmis A trecut prin clipe dificile din cauza lui Alex Bodi, care a si agresat-o fizic din cauza . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau. Cat a durat relatia dintre cei doi

Dupa cateva escapadeincele mai luxoase locuri din lume, au inceput sa apara primele probleme intre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Chiar daca la inceputul anului bateau clopote de nunte,.

Bianca Dragusanu a probat rochii de mireasa. Vedeta, mesaj pentru Gabi Badalau?!

Toata lumea stie ca Bianca Dragusanu iubeste din nou. Dupa ce s-a despartit de Alex Bodi, frumoasa blondina si-a regasit linistea in bratele lui Gabi Badalau, fostul partener al artistei Claudia Patrascanu. Desi abia a divortat, Bianca a marturisit ca va ajunge la altar pentru a treia oara, alaturi de alesul inimii sale. Recent, designerul .

Bianca Dragusanu se pune bine cu mama lui Gabi Badalau? Ce mesaj a avut vedeta

Bianca Dragusanu ar fi fost ceruta in casatorie de Gabi Badalau, este stirea zilei din sfera mondena care va starni multe comentarii in zilele ce urmeaza. Asadar, afirmatiile divei din ultimele saptamani nu au fost doar pentru a plusa la capitalul din imagine, momentul vietii sale fiind perfect pentru o astfel de destainuire. Peste toate, .

Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Badalau. Ce se intampla cu iubitul Biancai Dragusanu

La asta nu se astepta nimeni. Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Badalau. Ce se intampla, acum, cu iubitul Biancai Dragusanu. Fostul sef al Biancai de la Un Show Pacatos a facut anuntul. Care este adevarul despre fostul sot al artistei Claudia Patrascanu. Rezultatele testelor anti-drog facute de Gabi Badalau au fost anuntate .

Ce s-a intamplat cu testul antidrog facut de Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a lansat acuzatii grave

Razboiul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau pare sa nu se mai sfarseasca. Artista lupta pentru custodia copiilor ei si cere ca fostul ei sot sa refaca testul antidrog. Recent, cantareata a venit cu noi acuzatii la adresa barbatului. Claudia Patrascanu, acuzatii dure la adresa fostului sot Claudia Patrascanu nu vrea sa renunte la testul .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, fata-n fata dupa 3 luni de la despartire. Ce s-a petrecut intre cei doi fosti soti

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au vazut dupa 3 luni de la despartire. Cei doi au avut una din cele mai controversate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce s-a petrecut intre fostii soti la revedere? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, revedere dupa 3 luni de la despartire Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut parte de .

Daria Radionova a inlocuit-o total pe Bianca Dragusanu. Gestul care l-a uimit si pe Alex Bodi

Lucurile par sa fie din ce in ce mai serioase intre Daria Radionova si Alex Bodi, iar asta se poate observa si din comportamentul femeii fata de Selena, fiica afaceristului. Cei doi au in plan sa se casatoreasca, conform spuselor lui Alex Bodi. Daria Radionova si fiica lui Alex Bodi se inteleg de minune Se .

Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi

Ianis a reusit inca un gol pentru echipa Rangers, aducand trei puncte in partida cu St. Johnstone. Astfle ca managerul Steven Gerrard l-a laudat pe Ianis Hagi pentru reusita sa in tricou echipei de Ibrox. Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard Avem foarte multa varietate si foarte multe optiuni. Ati vazut ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )