Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Badalau. Ce se intampla cu iubitul Biancai Dragusanu

Playtech Playtech,
Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Badalau. Ce se intampla cu iubitul Biancai Dragusanu

La asta nu se astepta nimeni. Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Badalau. Ce se intampla, acum, cu iubitul Biancai Dragusanu. Fostul sef al Biancai de la Un Show Pacatos a facut anuntul. Care este adevarul despre fostul sot al artistei Claudia Patrascanu. Rezultatele testelor anti-drog facute de Gabi Badalau au fost anuntate . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu se pune bine cu mama lui Gabi Badalau? Ce mesaj a avut vedeta

Bianca Dragusanu ar fi fost ceruta in casatorie de Gabi Badalau, este stirea zilei din sfera mondena care va starni multe comentarii in zilele ce urmeaza. Asadar, afirmatiile divei din ultimele saptamani nu au fost doar pentru a plusa la capitalul din imagine, momentul vietii sale fiind perfect pentru o astfel de destainuire. Peste toate, .

Bianca Dragusanu a probat rochii de mireasa. Vedeta, mesaj pentru Gabi Badalau?!

Toata lumea stie ca Bianca Dragusanu iubeste din nou. Dupa ce s-a despartit de Alex Bodi, frumoasa blondina si-a regasit linistea in bratele lui Gabi Badalau, fostul partener al artistei Claudia Patrascanu. Desi abia a divortat, Bianca a marturisit ca va ajunge la altar pentru a treia oara, alaturi de alesul inimii sale. Recent, designerul .

Ce s-a intamplat cu testul antidrog facut de Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a lansat acuzatii grave

Razboiul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau pare sa nu se mai sfarseasca. Artista lupta pentru custodia copiilor ei si cere ca fostul ei sot sa refaca testul antidrog. Recent, cantareata a venit cu noi acuzatii la adresa barbatului. Claudia Patrascanu, acuzatii dure la adresa fostului sot Claudia Patrascanu nu vrea sa renunte la testul .

Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau. Cat a durat relatia dintre cei doi

Dupa cateva escapadeincele mai luxoase locuri din lume, au inceput sa apara primele probleme intre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Chiar daca la inceputul anului bateau clopote de nunte,.

Gina Pistol i-a dat vestea proasta lui Smiley: Ai incurcat-o acum

Au mai ramas cateva saptamani pana cand prezentatoarea Asia Express si juratul de la Vocea Romaniei isi vor intampina fetita pe lume. Gina Pistol i-a dat vestea proasta lui Smiley: Ai incurcat-o acum. Care a fost momentul care a starnit amuzamentul internautilor. Gina Pistol i-a dat vestea proasta lui Smiley Emotii mari pentru Gina Pistol .

Vestea zilei! Cum se simt Andra si Maruta. Anuntul a fost facut in direct la PRO TV

Desi este in carantina, emisiunea La Maruta continua. Astazi, editia din 4 februarie, este prezentata de Rusu si Andrei, cei care prezinta matinalul la Kiss FM. Vestea zilei! Cum se simt Andra si Maruta Ca de fiecare data, Catalin Maruta spune cum se simte el, dar si sotia sa, Andra. Desi el se simte bine, .

Denise Rifai, in culmea fericirii! Vedeta Kanal D le-a dat vestea cea mare fanilor

Denise Rifai le-a oferit un anunt mult asteptat fanilor. De ce cunoscuta prezentatoare este acum in culmea fericirii? Vedeta de la Kanal D a dat vestea prin cadrul unui mesaj pe retelele de socializare. Denise Rifai e in culmea fericirii. Ce anunt le-a dat fanilor? Denise Rifai se bucura pentru rezultatele muncii sale. Noua emisiune .

Din ce isi castiga Lavinia Pirva banii in vreme de pandemie. Sotia lui Stefan Banica Jr. le-a dat vestea cea buna fanilor

Lavinia Pirva nu sta degeaba la vreme de pandemie. Aceasta s-a reprofilat. Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a deschis un business in online, si anume, un magazin de haine online. Din ce isi castiga Lavinia Pirva banii in vreme de pandemie Lavinia Pirva are acum un business in online. Aceasta vinde haine de dama, de .

Vestea momentului despre Ion Dichiseanu. Fata artistului a lamurit lucrurile, ce probleme are

Vestea momentului despre Ion Dichiseanu. Fata artistului a lamurit lucrurile si a dezvaluit ce probleme are marele actor al Romaniei. Care este starea de sanatate a maestrului, acesta fiind internat la Terapie Intensiva la Spitalul Floreasca din Capitala. Dupa ce a fost externat pe data de 5 ianuarie, dupa ce s-a vindecat de o pneumonie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )