Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi

Ianis a reusit inca un gol pentru echipa Rangers, aducand trei puncte in partida cu St. Johnstone. Astfle ca managerul Steven Gerrard l-a laudat pe Ianis Hagi pentru reusita sa in tricou echipei de Ibrox. Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard Avem foarte multa varietate si foarte multe optiuni. Ati vazut ce . continuă pe Playtech

VIDEO Ce a spus Ianis Hagi dupa ce a fost decisiv pentru Rangers in meciul cu St. Johnstone

Ianis Hagi a marcat golul victoriei celor de la Glasgow Rangers in meciul cu St. Johnstone 1-0). La finalul partidei, internationalul roman a vorbit despre calitatea sa principala si despre punctele forte ale echipei pregatite de Steven Gerrard in acest sezon.

Ce scrie presa straina despre Ianis Hagi, dupa victoria Rangers. Golul sau a facut inconjurul planetei

Numele lui Ianis Hagi este pe buzele tuturor, dupa victoria Rangers. Ce scrie presa internationala despre jucatorul roman? Golul lui Ianis Hagi a facut inconjurul lumii Ianis Hagi a scris istorie in timpul meciului Rangers contra St. Johnstone, care a avut loc miercuri seara. Evolutia jucatorului roman a fost decisiva. Sportivul a marcat singurul gol .

Regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abatut niciodata. Acestea sunt cele 9 porunci ale lui Hagi

Fiul lui Gica Hagi calca pe urmele celebrului sau tata. Mijlocasul de 22 de ani a ajuns pe prima pagina a celor mai important publicatii de sport, dupa ce a fost omul meciului in partida Rangers St. Johnston. Care sunt regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abatut niciodata. Acestea sunt cele noua .

Ce a facut Ianis Hagi imediat dupa ce a adus victoria lui Rangers. E una dintre calitatile mele

Ce a facut Ianis Hagi imediat dupa ce a adus victoria lui Rangers. Fiul regelui fotbalului romanesc calca pe urmele tatalui sau, iar Gica Hagi nu poate fi mai mandru de atat. Ce a declarat Ianis Hagi dupa ce a a inscris golul victoriei cu St. Johnston. De ce l-au numit cei de la BBC .

Ianis Hagi, golul victoriei pentru Rangers. Romanul a fost decisiv in partida de campionat de miercuri seara (VIDEO)

Ianis Hagi a marcat golul victoriei obtinute de Glasgow Rangers in partida disputata miercuri seara pe teren propriu in compania lui St. Johnstone, in etapa a 27-a din prima liga de fotbal a Scotiei. Ianis.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu St.Johnstone

Internationalul Ianis Hagi a fost decisiv pentru Rangers in meciul de campionat cu St. Johnstone, partida castigata miercuri seara, cu 1-0.

VIDEO Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers cu un sut de la marginea careului

Glasgow Rangers a castigat la limita, scor 1-0, meciul disputat miercuri in campionatul Scotiei contra celor de la St. Johnstone. Unicul gol i-a apartinut lui Ianis Hagi.

Bianca Dragusanu, mesaj clar catre Gabi Badalau. Afaceristul nu se astepta la asta

Bianca Dragusanu pare sa isi fi gasit linistea in bratele lui Gabi Badalau. Dupa multe relatii esuate, ultima fiind cu Alex Bodi, blondina este mai fericita ca niciodata. Bianca Dragusanu, indragostita de Gabi Badalau. Ce mesaj i-a transmis A trecut prin clipe dificile din cauza lui Alex Bodi, care a si agresat-o fizic din cauza .

Ce a patit Stefan Banica jr., in plina glorie artistica. Nu se astepta la asa ceva din partea fanilor (exclusiv)

Ce i s-a intamplat lui Stefan Banica jr. chiar in timpul spectacolelor si cum a reactionat artistul. Dezvaluirile au fost facute chiar de colega sa de scena, Oana Sirbu, care a patit acelasi lucru. Ce a patit Stefan Banica jr. , la spectacolele din tinerete Celebra Oana Sirbu a vorbit intr-un interviu acordat pentru impact. ro, despre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )