Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, fata-n fata dupa 3 luni de la despartire. Ce s-a petrecut intre cei doi fosti soti

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu si Alex Bodi, fata-n fata dupa 3 luni de la despartire. Ce s-a petrecut intre cei doi fosti soti

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au vazut dupa 3 luni de la despartire. Cei doi au avut una din cele mai controversate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce s-a petrecut intre fostii soti la revedere? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, revedere dupa 3 luni de la despartire Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut parte de . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu a probat rochii de mireasa. Vedeta, mesaj pentru Gabi Badalau?!

Toata lumea stie ca Bianca Dragusanu iubeste din nou. Dupa ce s-a despartit de Alex Bodi, frumoasa blondina si-a regasit linistea in bratele lui Gabi Badalau, fostul partener al artistei Claudia Patrascanu. Desi abia a divortat, Bianca a marturisit ca va ajunge la altar pentru a treia oara, alaturi de alesul inimii sale. Recent, designerul .

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Alex Bodi a dat cartile pe fata! Ce dezvaluie despre relatia pe care o are acum cu fosta sotie

Alex Bodi si-a spus punctul de vedere despre procesul in care se afla cu Iulia Salagean, fosta lui nevasta. Acesta a declarat ca intre cei doi nu exista niciun fel de razboi si ca lucrurile s-au schimbat intre ei de cand ea s-a mutat la Bucuresti. Alex Bodi a dat cartile pe fata! Alex Bodi .

Alex Bodi a mai primit o lovitura! Politia a dat decizia crunta, afaceristul n-a avut scapare

Daca pana acum Alex Bodi era in culmea fericirii si in plin amor nebun, revine la problemele cu politia. Se stie ca este deja implicat intr-un dosar greu, fiind unul din suspecti. Dar peste asta, a mai venit inca una. De mai bine de jumatate de an Alex Bodi a avut procese cu cei de .

Cum vrea Alex Bodi sa-i dea lovitura fostei sotii. Scandal monstru in showbiz

Ziua si scandalul pentru cel mai controversat om de afaceri din Romania. Cum vrea Alex Bodi sa-i dea lovitura fostei sotii. Se pare ca logodnicul rusoaicei Daria Radionova e determinat sa mearga pana in panzele albe pentru a-si lua fiica de langa mama ei. Ce lovitura sub centura i-a aplicat Iuliei Salagean. Cum vrea Alex .

Exclusiv: Alex Bodi scapa de arestul la domiciliu, de Ziua indragostitilor? Ce spune avocatul care il reprezinta in dosarul de trafic de persoane si proxenetism

Ziua indragostitilor 14 februarie) din acest an i-ar putea aduce lui Alexandru Bodi o veste neasteptat de buna. El are mari sanse sa inlocuiasca arestul la domiciliu, situatie in care se afla de la finele anului trecut, cu controlul judiciar. Catalin Dancu, avocatul lui Bodi, spune ca pana in prezent procesul se afla in faza .

Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau. Cat a durat relatia dintre cei doi

Dupa cateva escapadeincele mai luxoase locuri din lume, au inceput sa apara primele probleme intre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Chiar daca la inceputul anului bateau clopote de nunte,.

Bianca Dragusanu, o noua schimbare de look. Cum arata acum vedeta

Bianca Dragusanu nu mai arata deloc cum stiai. Nu, nu este vorba despre o noua interventie estetica, ci doar si-a schimbat look-ul. insa schimbarea i se potriveste de minune. Bianca Dragusanu, o noua schimbare de look Bianca Dragusanu nu sta prea bine la capitolul dragoste, insa la capitolul profesie lucrurile sunt mereu intr-o panta ascendenta.

De ce isi vinde Bianca Dragusanu masinile de lux. Decizia uluitoare a vedetei

Viata mea este perfecta. Am o energie buna si pot schimba tot ce vreau, declara Bianca Dragusanu intr-un interviu recent pentru Kanal D. Inclusiv masina, ar fi continuarea, caci diva isi vinde automobilele, unul dintre ele cu foarte putini kilometri strabatuti, pentru a-si cumpara masina visurilor ei. Bianca Dragusanu isi vinde masinile de lux. Confortul .

Bianca Dragusanu se pune bine cu mama lui Gabi Badalau? Ce mesaj a avut vedeta

Bianca Dragusanu ar fi fost ceruta in casatorie de Gabi Badalau, este stirea zilei din sfera mondena care va starni multe comentarii in zilele ce urmeaza. Asadar, afirmatiile divei din ultimele saptamani nu au fost doar pentru a plusa la capitalul din imagine, momentul vietii sale fiind perfect pentru o astfel de destainuire. Peste toate, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2948 seconds )