Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce s-a intamplat cu testul antidrog facut de Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a lansat acuzatii grave

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat cu testul antidrog facut de Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a lansat acuzatii grave

Razboiul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau pare sa nu se mai sfarseasca. Artista lupta pentru custodia copiilor ei si cere ca fostul ei sot sa refaca testul antidrog. Recent, cantareata a venit cu noi acuzatii la adresa barbatului. Claudia Patrascanu, acuzatii dure la adresa fostului sot Claudia Patrascanu nu vrea sa renunte la testul . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu se pune bine cu mama lui Gabi Badalau? Ce mesaj a avut vedeta

Bianca Dragusanu ar fi fost ceruta in casatorie de Gabi Badalau, este stirea zilei din sfera mondena care va starni multe comentarii in zilele ce urmeaza. Asadar, afirmatiile divei din ultimele saptamani nu au fost doar pentru a plusa la capitalul din imagine, momentul vietii sale fiind perfect pentru o astfel de destainuire. Peste toate, .

Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau. Cat a durat relatia dintre cei doi

Dupa cateva escapadeincele mai luxoase locuri din lume, au inceput sa apara primele probleme intre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Chiar daca la inceputul anului bateau clopote de nunte,.

Bianca Dragusanu, surpriza de zile mari pentru Gabi Badalau. Gestul care l-a lasat fara cuvinte pe afacerist

Se anunta nunta dupa divortdupa divortul ambilor protagonisti, caci parca trecutul li se oglindeste, iar viitorul se preconizeaza a fi la fel. Pana acolo, curg declaratiile de dragoste. Surprinzator, chiar din partea Biancai Dragusanu, care, desi intransigenta, este o pasionala, prin urmare se lasa cand si cand prada fluturilor din stomac, mai ales ca relatia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )