Libnet.ro
UNICEF

10:45

Biciclist de 15 ani ucis intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Biciclist de 15 ani ucis intr-un accident rutier

Un copil in varsta de 15 ani a fost ucis dupa ce a patruns cu bicicleta pe un drum principal fara sa se asigure. Tragedia s-a produs la intrarea in Faclia. continuă pe Adevărul

Motociclist ceh ranit grav in accident rutier pe Transalpina

Un motociclist ceh a fost grav ranit in urma unui accident rutier petrecut marti, in jurul pranzului pe DN 67C Transalpina, in zona localitatii Capalna din Alba.

Accident rutier in Dambovita! Impact violent intre unmicrobuz si o autoutilitara

Un microbuz s-a ciocnit, vineri, pe DN 72, in zona Nisipuri, judetul Dambovita, cu o autoutilitara, din accident rezultand ranirea soferului microbuzului, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Accident rutier in Covasna! Sunt cinci victime

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs, joi, pe DN11 Tirgu Secuiesc-Brasov, in urma coliziunii dintre doua autoturisme, potrivit Infotrafic. Circulatia rutiera se.

ALERTA: O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti! Ce s-a intamplat cu politistii din autovehicul (FOTO)

O masina de Politie a fost implicata, marti, intr-un accident rutier in Capitala. in urma evenimentului, unul dintre politistii aflati in masina a fost ranit usor si transportat la spital pentru.

Accident rutier grav in Mehedinti! Sunt sase victime

Un accident rutier soldat cu ranirea a sase persoane a avut loc, marti dimineata, pe drumul national DN 6, ca urmare a coliziunii intre doua autoturisme, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

Se cer 15 ANI DE PUSCARIE pentru Viktor Ianukovici! Fostul presedinte al Ucrainei e acuzat de iNALTA TRADARE

Fostul presedinte al Ucrainei Viktor Ianukovici risca ani grei de puscarie. Procurorii au cerut joi 15 ani de inchisoare pentru Ianukovici, refugiat in Rusia si care este inculpat in Ucraina pentru inalta.

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul presedinte ucrainian Viktor Ianukovici

Justitia ucraineana a cerut joi 15 ani de inchisoare pentru fostul presedinte Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia si care este inculpat in Ucraina pentru inalta tradare, printre alte acuzatii, relateaza.

E CONDAMNAREA momentului: 15 ani de inchisoare pentru FOSTUL PRESEDINTE! (FOTO)

Procuratura Generala Militara din Ucraina a cerut condamnarea fostulului presedinte Viktor Ianukovici la 15 ani de inchisoare pentru tradare de stat. Sedinta instantei a avut loc joi, la Kiev, in absenta.

La Liga: Un meci din fiecare sezon se va disputa n SUA - Acord pentru urmatorii 15 ani

Liga Spaniola de Fotbal a anuntat, joi, ca a ajuns la un acord pe 15 ani cu Relevant, firma care organizeaza turneul amical International Champions Cup, pentru promovarea fotbalului in SUA si Canada. Astfel, un meci din fiecare sezon al campionatului din Spania se va juca in SUA.

Accident rutier grav in judetul Galati. O femeie a murit in urma impactului violent dintre doua masini

Tragicul eveniment rutier s-a petrecut luni, 13 august, pe drumul judetean DJ 251, intre localitatile Schela si Slobozia Conachi, pe o portiune de sosea unde se inregistreaza in mod frecvent accidente de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2998 seconds )