Libnet.ro
UNICEF

05:00

Biden va prelungi restrictiile de calatorie pentru persoanele care vin din Europe si Brazilia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Biden va prelungi restrictiile de calatorie pentru persoanele care vin din Europe si Brazilia

Joe Biden intentioneaza sa prelungeasca rapid restrictiile de calatorie pentru majoritatea persoanelor venite din Europa si Brazilia, dupa ce Donald Trump a decis sa le ridice incepand cu 26 ianuarie, a declarat un purtator de cuvant al lui Biden, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele ales Biden va prelungi rapid restrictiile de calatorie pentru persoane din Europa si Brazilia, inversand o masura de relaxare adoptata de Trump

Presedintele ales Joe Biden intentioneaza sa prelungeasca rapid restrictiile de calatorie pentru majoritatea persoanelor venite din Europa si Brazilia, la scurt timp dupa ce Donald Trump a decis sa le ridice incepand cu 26 ianuarie, a declarat un purtator de cuvant al lui Biden, transmite Reuters.

Cum ar putea sa fie vaccinate persoanele care nu se pot deplasa pentru a nu se pierde doze de vaccin. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a vorbit, la TVR, despre posibilitatea ca persoanele carenu se pot mergela centrele de vaccinare sa primeasca doza impreuna cu persoanele.

Finantari de pana la 250.000 Euro: Google lanseaza o competitie pentru organizatii din Romania si alte tari din regiune care vin cu proiecte de tehnologie caritabile

Google lanseaza competitia Google. org Impact Challenge dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est CEE), care urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica. Google va distribui 2 milioane de euro in granturi catre organizatii selectate din Romania si alte zece tari din regiunea CEE, pentru sustinerea unor proiecte caritabile. Cine se poate inscrie in competitie.

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

INS: 58,2% dintre persoanele care au folosit internetul au apelat la comertul electronic, in 2020

Ponderea persoanelor in varsta de 16-74 ani care au apelat la serviciile online pentru a comanda sisau cumpara produse si servicii raportat la care au folosit vreodata internetul) a crescut in mod constant in ultimii ani, ajungand la un maxim de 58,2% in anul 2020, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Casute cu carti amplasate in zona Ranca pentru turistii care vin in vacanta

Turistii care ajung in zona montana Ranca, din judetul Gorj, pot sa imprumute o carte pe timpul vacantei de la o casuta special amenajata in acest sens.

Mediastandard.ro: Sfaturi pentru redactiile care cauta noi surse de finantare

Comunitatea poate ajuta publicatia ta online sa supravietuiasca, ba chiar sa se dezvolte. Facebook Journalism Project da exemplul site-ului Scalawag Magazine, o organizatie de stiri din sudul SUA, dedicata jurnalismului care duce la schimbare. Publicatia s-a sprijinit pe comunitate inca de la infiintarea sa, in 2015. Campania lor initiala pe Kickstarter si-a depasit obiectivul in zece zile, strangand un total de peste 30. 000 de dolari. Cierra Hinton, director executiv al publicatiei, impartaseste cateva sfaturi pentru editorii de presa care doresc sa sustina financiar in mod durabil redactiile.

Florin Citu, mesaj pentru bugetarii care cer salarii mai mari: Suntem in criza. Fara o crestere economica sustenabila, fara investitii, nu avem cum sa sustinem acest nivel al salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, miercuri, faptul ca stie foarte bine care sunt nemultumirile bugetarilor referitoare la salarii, dar cunoaste si cererile angajatilor din sectorul privat. Citu a dat de.

Vlad Voiculescu, despre problemele aparute in functionarea platformei de vaccinare: Nu spun ca totul este perfect, spun ca imi cer scuze pentru lucrurile care nu au functionat (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a discutat despre problemele aparute la utlizarea platformei online pentru programarea la vaccinarea anti-COVID. Voiculescu a tinut sa dea asigurari romanilor ca se lucreaza in mod.

Anuntul de la UE pentru cei care se vaccineaza si vor sa faca asta. Ce pregateste chiar acum

In Uniunea Europeana se vorbeste despre conditiile in care se vor desfasura calatoriile anul acesta, in contextul in care toate tarile au inceput vaccinarea populatiei. Toate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )