Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Bilantul confruntarilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morti, in doua luni

Antena3 Antena3,
Bilantul confruntarilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii, citat de AFP. in regiunea. continuă pe Antena3

Bilantul confruntarilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii, citat de AFP.

Serghei Lavrov si John Kerry au discutat la telefon despre detensionarea situatiei din estul Ucrainei

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a purtat, miercuri, o discutie la telefon cu omologul sau american, John Kerry, in legatura cu necesitatea de a stabili conditiile unui acord destinat incetarii focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, informeaza AFP.

Petro Porosenko: Trebuie sa punem capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa. Trebuie sa punem capa.

Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev, relateaza AFP.

Porosenko vrea sa solutioneze criza din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta, transmite AFP, conform Mediafax.

Noua discutie Lavrov - Kerry pe tema crizei din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sustinut incetarea focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, in cursul unei conversatii telefonice purtate miercuri seara cu secretarul de Stat american, John Kerry .

Migrantii din Crimeea si din estul Ucrainei afla on-line unde isi gasesc o casa si un loc de munca

Este absolut necesar sa realizam o baza de date pentru sprijinirea migrantilor din Crimeea si din regiunile din estul tarii. Oamenii trebuie sa poata vedea on-line in ce regiuni isi pot gasi o casa si un loc de munca si unde pot copiii lor sa mearga la scoala, a declarat premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, informeaza ITAR-TASS.

Rapirile se intensifica in estul Ucrainei, fiind vizati observatori straini, jurnalisti, preoti

Arestarile arbitrare si rapirile au inceput sa se multiplice in estul Ucrainei, fiind vizati in principal observatori internationali, jurnalisti, activisti politici proucraineni si preoti, informeaza.

Regele Juan Carlos al Spaniei a luat parte la ultima zi a Fortelor Armate din functia de sef al statului

Regele JuanCarlos al Spaniei a participat, duminca, la ultima zi a Fortelor Armate din functia de sef al statului, luandu-si ramas bun de la militarii spanioli. Militarii au defilat si au cantat in.

Confruntarile armate din Ucraina, soldate cu cel putin 270 de morti si sute de raniti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii. Cele mai grele lupte s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )