Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confruntarile armate din Ucraina, soldate cu cel putin 270 de morti si sute de raniti, in doua luni

B1 B1,
Confruntarile armate din Ucraina, soldate cu cel putin 270 de morti si sute de raniti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii. Cele mai grele lupte s-au. continuă pe B1

Criza din Ucraina: Bilantul violentelor este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni .

Bilantul confruntarilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii, citat de AFP. in regiunea.

Bilantul confruntarilor armate din sud-estul Ucrainei este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii, citat de AFP.

Regele Juan Carlos al Spaniei a luat parte la ultima zi a Fortelor Armate din functia de sef al statului

Regele JuanCarlos al Spaniei a participat, duminca, la ultima zi a Fortelor Armate din functia de sef al statului, luandu-si ramas bun de la militarii spanioli. Militarii au defilat si au cantat in.

Inundatii in Brazilia: Cel putin noua morti si 79 de orase in stare de urgenta

Furtunile si ploile abundente care s-au abatut in cursul week-endului in statul Parana sudul Braziliei) s-au soldat cu cel putin noua morti si sase disparuti, in timp ce 79 de orase sunt vizate de stare de.

Cel putin 37 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 persoane au murit, iar sute au fost ranite, miercuri, intr-o serie de atentate comise la Bagdad, inclusiv la o reuniune a liderilor tribali din Sadr City, in partea de nord-est a capitalei Irakului,.

FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Rafael Nadal a devenit, dupa ce a castigat pentru a noua oara trofeul de la Roland Garros, primul jucator de tenis care reuseste sa cucereasca timp de zece ani consecutiv cel putin un trofeu de Grand Slam. Ibericul a ajuns la cota 14, performanta cu care l-a egalat pe Pete Sampras.

Pakistan: Cel putin cinci morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, in aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, a anuntat un oficial de rang inalt din cadrul politiei, citat de AFP, relateaza Mediafax.

Violentele s-au reluat in Pakistan: cel putin 24 de morti. Talibanii pakistanezi revendica atacul de pe aeroportul din Karachi

Focurile de arma s-au reluat, luni dimineata, pe aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistastanului, la peste zece ore de la inceputul asaltului rebel soldat deja cu 24 de morti, dintre care 10 atacatori,.

UPDATE. Pakistan. Cel putin 24 de morti in violentele s-au reluat pe aeroportul din Karachi. Atacul, revendicat de talibani

24 persoane au fost omorate, luni, pe aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, in urma unor schimburi de focuri. Insurgentii au atacat masiv, duminica seara, aeroportul din Karachi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )