Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bilantul COVID-19 in judetul Vaslui: 11 cazuri, ultimele doua inregistrate in mediul rural. Care este starea pacientilor

Adevărul Adevărul,
Bilantul COVID-19 in judetul Vaslui: 11 cazuri, ultimele doua inregistrate in mediul rural. Care este starea pacientilor

Doua noi cazuri COVID-19 s-au inregistrat in judetul Vaslui in ultimele 24 de ore, bilantul atingand 11 cazuri. Concret, doar 10 dintre pacienti au fost diagnosticati in spitale din judetul Vaslui, cel de-al 11 caz fiind o vasluianca confirmata pozitiv la frontiera, in judetul Arad, dupa ce s-a intors din Italia. continuă pe Adevărul

Un primar din judetul Vaslui a cumparat masti si manusi pentru toti locuitorii din comuna

Primarul comunei Banca, judetul Vaslui, a cumparat dezinfectant, 5. 000 de masti si 5. 000 de manusi medicale pentru a le imparti locuitorilor comunei in scopul prevenirii epidemiei cu noul coronavirus. in plus, a mai comandat si produse alimentare care vor fi distribuite in cazuri extreme.

Un nou caz COVID-19 in judetul Vaslui: femeie de 40 de ani in stare grava

O femeie de 40 de ani, din localitatea vasluiana Garceni este cel de-al optulea caz COVID-19 din judetul Vaslui. Pacienta se afla internata la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Ce echipamente si materiale de protectie au primit spitalele din judetul Vaslui in plina pandemie de coronavirus

In ultimele zile, institutiile din judetul Vaslui care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, au fost dotate cu noi echipamente de protectie.

Militarii de aparare chimica din judetul Vaslui vor dezinfecta Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din Romania

Militarii Batalionului 202 Aparare Chimica, Biologica, Radiologica si Nucleara CBRN) Gen. Gheorghe Teleman din Husi judetul Vaslui vor desfasura operatiunea de dezinfectare a municipiului Suceava si a zonelor limitrofe.

Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala

Aproape un milion de persoane din Marea Britanie au solicitat sprijinul Statului acel universal credit), de cand Boris Johnson a cerut oamenilor sa ramana acasa acum doua saptamani, ceea ce arata cresterea rapida a somajului provocata de coronavirus, scrie Financial Times. Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala.

Molimele care au lovit Romania in ultimele doua secole. Cat din populatie s-a infectat si cati oameni au murit

Cele mai multe epidemii din ultimele doua secole au lovit Moldova. Datele au fost puse cap la cap de scriitoarea si jurnalista Violeta Ionescu, autoarea mai multor volume de reconstituire istorica care acopera cateva capitole neexplorate sau prea putin explorate din trecutul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )