Libnet.ro
UNICEF

01:05

Militarii de aparare chimica din judetul Vaslui vor dezinfecta Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din Romania

Adevărul Adevărul,
Militarii de aparare chimica din judetul Vaslui vor dezinfecta Suceava, cel mai mare focar de coronavirus din Romania

Militarii Batalionului 202 Aparare Chimica, Biologica, Radiologica si Nucleara CBRN) Gen. Gheorghe Teleman din Husi judetul Vaslui vor desfasura operatiunea de dezinfectare a municipiului Suceava si a zonelor limitrofe. continuă pe Adevărul

Un primar din judetul Vaslui a cumparat masti si manusi pentru toti locuitorii din comuna

Primarul comunei Banca, judetul Vaslui, a cumparat dezinfectant, 5. 000 de masti si 5. 000 de manusi medicale pentru a le imparti locuitorilor comunei in scopul prevenirii epidemiei cu noul coronavirus. in plus, a mai comandat si produse alimentare care vor fi distribuite in cazuri extreme.

Ce echipamente si materiale de protectie au primit spitalele din judetul Vaslui in plina pandemie de coronavirus

In ultimele zile, institutiile din judetul Vaslui care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, au fost dotate cu noi echipamente de protectie.

Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Patru spitale municipale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

Un nou caz COVID-19 in judetul Vaslui: femeie de 40 de ani in stare grava

O femeie de 40 de ani, din localitatea vasluiana Garceni este cel de-al optulea caz COVID-19 din judetul Vaslui. Pacienta se afla internata la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors di.

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

PE 7 APRILIE Ministrii de Finante din zona euro vor prezenta instrumentele menite sa ajute la sprijinirea economiei

Ministrii de Finante din zona euro vor prezenta instrumentele financiare menite sa sprijine economia regiunii la discutiile stabilite pentru data de 7 aprilie, a anuntat presedintele Eurogrupului, Mario Centeno.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Un om de afaceri din judetul Dambovita a dezinfectat toate strazile din comuna sa pe propria cheltuiala

Un afacerist din Lunguletu, judetul Dambovita, a decis sa dezinfecteze toate strazile din comuna sa pe propria cheltuiala, fiind ajutat de fratii si prietenii lui, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )