Libnet.ro
UNICEF

17:15

Birourile companiei Cupru Min Abrud, verificate de SRI dupa ce angajatii au descoperit tehnica de inregistrare

Adevărul Adevărul,
Birourile companiei Cupru Min Abrud, verificate de SRI dupa ce angajatii au descoperit tehnica de inregistrare

Specialisti SRI din Bucuresti au verificat vineri birourile societatii Cupru Min SA Abrud, acolo unde angajatii au gasit, in ultima zi a anului trecut, tehnica de inregistrare, ascunsa in pereti. Informatia a fost confirmata de surse din cadrul companiei. continuă pe Adevărul

Verificari ale SRI la Cupru Min Abrud - posibile aparaturi de interceptare

Reprezentanti ai Serviciului Roman de Informatii SRI) fac, vineri, o serie de verificari la sediul Cupru Min Abrud, dupa ce angajati ai companiei au descoperit mai multe fire suspecte care ar putea face parte dintr-o posibila aparatura ilegala de.

Tehnica de inregistrare descoperita in sediul Cupru Min Abrud. Conducerea companiei a cerut ancheta la Politie

Conducerea companiei de stat Cupru Min Abrud a solicitat o ancheta din partea politiei si a SRI dupa ce in sala de sedinte din sediul societatii a fost descoperita tehnica de inregistrare. Aparatura era camuflata in tencuiala din interior si ar fi fost descoperita dupa ce un angajat a dorit sa puna un calendar pe perete.

Suspiciuni de spionaj la Cupru Min Abrud. SRI a intrat pe fir

Suspiciuni de spionaj economic la Cupru Min Abrud, una dintre companiile strategice ale statului. Microfoane cu fir au fost descoperite in sediul companiei in doua incaperi importante, la un an dupa finalizarea.

Birourile Cupru Min din Alba Iulia, verificate de SRI, la cererea companiei, care sustine ca a gasit fire suspecte in pereti

Specialisti ai Serviciului Roman de Informatii SRI) au demarat, la solicitarea conducerii societatii Cupru Min Abrud, o verificare a tuturor incaperilor sediului companiei, dupa ce, in ultima zi a anului trecut, mai multe fire suspecte au fost descoperite ascunse in peretii salii de sedinte, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )